Zwangerschapsupdate #7 – 30 weken zwanger

Jullie konden eergisteren al lezen dat ik wat aan het kwakkelen ben de afgelopen weken. Ik voel me nog steeds niet helemaal fit, maar daar wil ik het nu niet alweer over hebben. Ik geef even een update over de stand van zaken qua voorbereidingen.

Naam

Dit is nogal een dingetje. Ik werd laatst midden in de nacht wakker en kreeg het ineens benauwd: we hebben nog geen naam! Help! Inmiddels hebben we wel een aantal die een grote kanshebber zijn, maar we hebben er nog geen klap op gegeven. Nou ja, we hebben nog even zullen we maar zeggen.

Geboortekaartje

Tegelijk met dat ik vond dat we nu toch echt een naam moesten gaan bedenken, bedacht ik me ook dat we nog helemaal niet hadden gekeken naar geboortekaartjes. Ik had me al wel wat lopen oriënteren en liet manlief zien wat mij wel aansprak. Een aantal sprak manlief ook aan en die bestelde ik dan ook als proefdruk bij Hippe Geboortekaartjes. Helemaal verrast was ik dat de proefdrukken de volgende dag al in de bus lagen. Leuk verpakt, met een leuk cadeautje er bij. Ook waren de kaartjes erg mooi, 2 sprongen er voor manlief en mij uit. Dus nee, helemaal er uit zijn we nog niet, maar dat het een van die twee gaat worden wel.

Kraampakket

Ook die is inmiddels binnen, dat fijne pakket met al die leuke spullen waarvan je de eerste keer dacht: dat heb ik toch niet allemaal nodig? Ik heb hem even snel opengemaakt en er zaten wat extraatjes in van Philips Avent voor de baby. De rest heb ik lekker er in laten zitten en dat zie ik tzt dan wel weer 😉

Dat was hem weer voor deze week. Volgende week heb ik weer een controle bij de verloskundige, daar ben ik wel erg benieuwd naar. Verder geen spannende dingen op de planning staan. Fijne week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *