Zwangerschapsboxen

Oké, ik gooi het er maar direct in. Ik ben een sucker voor die gratis zwangerschapsboxen. Ik vind dat zo leuk en het liefst had ik ze gelijk opgehaald na de positieve test. Toch heb ik dit keer kunnen wachten tot na de 20 weken echo. Vandaag deel ik de 3 (!) boxen die ik heb opgehaald.

Ouders van Nu

In de Ouders van Nu box, zaten handige en bruikbare artikelen. Voor mama zat er een tube buikbalsem in, een proefpakketje met 3 vitaminepillen en twee alcoholvrije drankjes. Verder zaten er een aantal tijdschriften + folders in. Voor de baby zit er een proefpakketje van pampers in (met 1 luier denk ik?), een kleine verpakking zwitsal zeepvrije wasgel, een difrax speen, een vsm luiercrème en Etos billendoekjes. Ik ben erg benieuwd naar de VSM crème. Voor Noud gebruik ik altijd Bepanthen. Ook de Zwitsal komt hier wel van pas, net als de billendoekjes! Leuke inhoud!

De Blije Doos

De Blije Doos kon ik ophalen bij de Prenatal. Voor mama zaten hier ook weer wat alcoholvrije drankjes in en een monstertje BIO-oil.. Voor de baby zit hier een pak Pampers in, maat 1; een tandenborstel van Jordan (voor Noud hebben we inmiddels al een nieuwe, maar hebben we dezelfde tandenborstel, kennisgemaakt door de Blije Doos destijds en zijn er heel tevreden over); een Bibi-speen en een Philips Avent fles. Verder zaten er nog mijlpaal kaarten en een 9 maanden dagboekje.

Babydump

In de doos van de Baby-dump zat een rompertje met daarop de tekst I look so cute (een heel ieniemini rompertje!); een t-shirtje met baby on board; een hydrofiel spuugdoekje; 2 tuitbekertjes; 2 voedingsbekertjes; 3 lepeltjes en een knuffel van een zeehond genaamd Dumpie. Deze heeft ongeveer dezelfde inhoud als 2 jaar geleden.

Wat vind jij van de gratis zwangerschapsboxen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *