Positiekleding – Noppies

23 weken zwanger

 

Ik schreef een paar weken geleden al over mijn zoektocht naar wat leuke en -vooral ook- betaalbare positiekleding. Kort daarop kreeg ik een uitnodiging om te gaan mysterieshoppen bij Noppies. Dit aanbod nam ik graag aan en ik deel vandaag mijn ervaringen.

Noppies

Ik kende Noppies van naam, maar het is een winkel en merk dat ik eigenlijk snel voorbij loop. Niet omdat ze geen mooie kleding hebben, maar wel omdat het niet binnen mijn idee van budgetproof valt. Toen ik reageerde op een Facebook post en vervolgens ook nog uitgekozen werd om te gaan mysterieshoppen, sprong ik een gat in de lucht, dat kan je vast begrijpen.

De winkel

De winkel is prachtig. Ik werd gelijk aangetrokken tot alle schattige babypakjes en ik wist gelijk: hier ga ik zeker verder op in de zwangerschap nog weer terug komen. Ik deed mijn oogkleppen op en liet me niet afleiden door al die schattige pakjes, want ik kwam hier met een missie: namelijk kleding voor mezelf. Ik vind jurkjes erg fijn, nu met de zwangerschap, dus ik besloot mijn zoektocht daar op te richten. Nou, dan ben je bij Noppies aan het juiste adres, want jurken in overvloed. De verkoopster was alert en wist precies de jurken uit te zoeken, die mij aanspraken. Ik vind het normaal bloedirritant als een verkoopster zich vanaf de eerste stap al met je bemoeit. Nou deed deze vrouw dit trouwens ook absoluut niet, ze liet me eerst rustig zelf kijken en kwam daarna met allemaal eigen ideeën. Zo stond ik al snel met een flink aantal jurken in de paskamer.

De aanwinsten

Uiteindelijk koos ik één jurk uit en twee leggings. Echt, jongens, die leggings van Noppies? Goddelijk! Die zitten zo ontzettend lekker, dat zodra ik ééntje aan deed om te passen bij de jurken, ik ze gewoon niet meer uit wilde doen. Het jurkje is donkerblauw, met witte strepen en van een dikke katoenen stof. Heerlijk straks voor het najaar en voor de winter.

Ken jij Noppies al? En heb je er wel eens wat gekocht?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *