Baby wishlist

Bij deze tweede zwangerschap ben ik minder gefocussed op alle dingen die nog geregeld moeten worden. Heel veel spullen zijn natuurlijk al gewoon in huis. Maar dat neemt niet weg dat ik toch ook heel graag wat nieuwe dingen wil aanschaffen voor de kleine op komst. Vandaag deel ik een aantal items met jullie.

Joolz Kinderwagen

Inmiddels niet meer op mijn wishlist, maar al aangeschaft voor de baby is de Joolz Kinderwagen. De vorige kinderwagen kochten we op Marktplaats en was een miskoop. Hij functioneerde prima, maar was totaal niet praktisch. Deze hebben we weer verkocht toen we een buggy voor Noud hadden aangeschaft. Stiekem was ik toen al verliefd op de Joolz kinderwagen. Stijlvol, hoog en praktisch. En nu hebben we er dus gewoon één 🙂

Puckababy Piep

Voor Noud hebben we een tijdlang de Mini gebruikt als inbakerslaapzakje. Wat een uitkomst. We hebben de Piep overgeslagen omdat Noud vrij groot was en we pas na een week of 10/12 begonnen met een inbakerslaapzak. De Piep is al vanaf de geboorte te gebruiken en dat lijkt me dus ideaal.

Babynestje

Ik vind de babynestjes zó schattig! Ik weet niet of het nou persé heel praktisch is, maar men, wat een schattigheid zeg (hormonen aan het woord). Bij Noud maakten we er geen gebruik van, maar toch lijkt het me soms handig en lekker knus voor zo’n kleintje.

Draagdoek

Toen ik zwanger was van Noud riep ik héél hard: ik ga mijn baby nevernooitniet in zo’n “hippiedoek” knopen! Ik kocht dus een draagzak, die je makkelijk vast kan klikken. Maar die kun je niet gelijk vanaf de geboorte gebruiken. Ik leende dus een “hippiedoek” van een vriendin en ik was verkocht. Wat was dat heerlijk, zeker bij een onrustige baby. Een draagdoek ga ik dus zeker aanschaffen!

XXL hydrofiel

Wat waren dat heerlijke kraamcadeaus zeg. Ik had een heleboel hydrofiel luiers, maar niet de XXL variant. Ik heb er voor Noud nu een paar en ik vind ze echt grandioos. Daar ga ik er zeker nog een paar van aanschaffen!

Welke dingen stonden op jouw wensenlijstje?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *