Winter shoplog

img_1553

Toen ik de allerlaatste maatjes 68 die nog in Noud z’n kast hingen, in een doos stopte, vond ik de kast angstvallig leeg. Nee, dat viel best mee, maar er mochten nog wel wat rompers bij. Ook winterslaapzakken hadden we nog niet, dus ook daar ging ik naar op zoek. En natuurlijk kon ik het niet laten om nog wat extra’s voor mijn ventje mee te nemen. Benieuwd wat ik allemaal mee nam? Kijk dan vooral verder!

H&M

img_3496 img_3497 img_3499 img_3500 img_3501

Ik koop graag kleding voor Noud bij de H&M. H&M valt wat ruimer en heeft leuke dingetjes. Ik kocht pantoffeltjes (voor de 2e x, want het eerste paar raakte ik kwijt en zijn inmiddels weer gevonden). De pantoffeltjes zijn handig om aan te doen, maar ze zakken soms wat van zijn voetjes af en dan staat hij op het stof en dat glijdt weer enzo. Ik kocht een setje van 2 pyjama pakjes. In de zomer had Noud vaak alleen een romper aan als hij sliep, maar nu het weer wat kouder wordt, zijn pyjama’s geen overbodige luxe. Deze pyjama’s van de H&M zijn onesies, makkelijk om aan te doen en niet te dik of te dun. Verder kocht ik nog rompers. Die kun je nooit genoeg hebben en ik vind die van de H&M prettig in gebruik, ze blijven mooi en vallen ook weer wat ruimer (tja, ons ventje straalt toch wel wat hollandse welvaart uit).

HEMA

img_1677 img_1678 fullsizerender

De HEMA nog zo’n winkel waar ik altijd wel kan slagen. Ik kocht 2 leuke wijde joggingbroekjes, beetje harem-model. Dit is al maatje 80, want maatje 74 was er niet meer (en als ik naar zijn huidige 74 kijk, groeit ie daar ook als kool uit). Tevens kocht ik een sjaaltje, voor de koudere winterdagen. Een muts en wanten hebben we al, maar een sjaaltje miste nog. Tot slot kocht ik nog een simpele joggingbroek in het legergroen (en ook in het donkerblauw) en een stoere trui. Eén van mijn favoriete outfits voor mijn mannetje momenteel!

Primark

img_1562 img_1553

Ja zeker, wij hebben een heuse Primark in Groningen nu. Ik besloot even rond te neuzen op de kinderafdeling, maar eerlijk? Ik vond het net niks. Ik nam alleen een simpel zwart vest mee en deze super stoere foute kersttrui! Daar was ik dan wel weer gelijk op slag verliefd op. Ik nam maatje 80 mee, maar het vest draagt hij al in maat 80 en als ik het naast HEMA maat 74 neerlegt, zijn ze ongeveer gelijke groot. Dus Primark lijkt klein uit te vallen.

Tot slot nam ik bij de baby-dump nog twee winterslaapzakken mee in maatje 90.

Shoppen jullie ook zo graag voor je kleintje? En waar kopen jullie graag je kleertjes?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *