Schoentjes Shoes me

Een paar weken geleden kocht ik voor Noud een paar schoenen van Shoes Me. Noud begon steeds meer stappen te zetten en goede schoenen zijn belangrijk. Binnen loopt hij eigenlijk altijd op leren kruipslofjes of op blote voeten, want dat is het beste voor de ontwikkeling van de voet, maar schoenen waarmee hij ook buiten kon stappen had ik nog niet. Ik had een paar eisen voor het eerste paar schoenen.

Flexibele zool

De zool was voor mij het belangrijkste. Noud heeft leuke all stars, die hij soms aan krijgt, omdat het zo stoer lijkt! Maar deze zijn jammer genoeg zo ongelooflijk stug, dat het lopen wat moeizaam gaat. Wellicht als hij echt het lopen goed onder de knie heeft, dat deze schoenen dan beter zijn, maar voor nu vind ik ze nog niet ideaal.

Makkelijk aan te doen

De schoentjes moeten gemakkelijk aan te doen zijn, want mijn kleine man heeft nog niet echt het geduld om te wachten tot zijn schoenen goed zitten. Ook moet ik zeggen dat ik er een beetje kriegel van kan worden, dus dat werkt natuurlijk niet.

Shoes Me

Laten de schoentjes van Shoes Me nu aan allebei de punten voldoen! Ze gaan echt makkelijk aan (klein nadeel, Noud heeft ontdekt dat hij zelf ook het klitteband los kan maken…) en nog belangrijker: ze hebben een super flexibele zool. Shoes Me heeft een hele collectie eerste stapschoenen, allemaal met flexibele zool! De schoenen zijn licht en speciaal door Shoes Me ontworpen voor de eerste wankele stapjes die horen bij het leren lopen. Ik ben echt heel blij met deze schoentjes, het enige nadeel vind ik wel dat ze best aan de prijs zijn. Je betaalt snel €60 voor een paar schoenen, die een kleintje misschien maar heel kort aan kan. Goed schoeisel vind ik belangrijk en wil ik ook best in investeren, maar helemaal nu ze nog zo klein zijn: ze zijn er ook zo weer uit. Ik kocht deze schoentjes uit eindelijk in de sale en dan is het nog best goed te doen 🙂

Ken jij de schoentjes van Shoes Me al?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *