Lief dagboek 2.0 – Week 49

16-12-12-2

Het is maandagen dat betekent dat het weer tijd is voor een nieuw ‘Lief dagboek 2.0’. Afgelopen week was druk, heel druk. Ik was veel aan het werk, maar ging ook een heerlijk weekendje weg. Benieuwd naar mijn week? Lees dan verder.

16-12-12

Van maandag tot en met donderdag had ik het ongelooflijk druk met werk en mijn gezinnetje. Zondag waren manlief en ik nog ongelooflijk ziek, maar maandag ging het allemaal wel weer. Ik bracht Noud dus naar de opvang en ging zelf aan het werk. Ik had die ochtend veel afspraken achter elkaar. In de ochtend kreeg ik berichtjes van mijn moeder dat daar ook iedereen ziek was geworden. Eind van de ochtend belde de opvang, het ging toch echt nog niet met Noud. Hij dronk bijna niet, had dunne ontlasting en was zichtbaar niet lekker. Ik ging hem lekker ophalen en bracht de middag met hem thuis door. Na het eten gingen we nog pakjes uit pakken voor pakjesavond! Noud is grandioos verwend en Sinterklaas had ook nog aan papa en mama gedacht.

Dinsdag werd de drukte me even te veel. Ik vloog de hele dag wat heen en weer en moest ’s avonds ook nog werken. Op de terugweg vloog het me allemaal even aan. Ik had het zo belachelijk druk, werkte ook nog extra op woensdag en we gingen een weekend weg zonder Noud. Ik miste mijn ventje al bij voorbaat en ik baalde van mezelf dat ik mijn vrije dagen steeds opoffer om te gaan werken. Ik besloot dat het anders moest.

Donderdag begon ik met een training en ging ik daarna met collega’s lunchen om vervolgens naar een lezing te gaan. De lezing viel een beetje tegen, het onderwerp was dan wel weer heel interessant: eetstoornissen. Het is natuurlijk geen leuk onderwerp, maar zeker wel interessant. Ik blijf het bijzonder vinden hoe dat werkt en zou er in de toekomst echt me wel in willen verdiepen om mensen daarbij te kunnen helpen. Vanaf jongs af aan is dat iets wat mij trekt.

16-12-12-7 16-12-12-6

En toen brak de vrijdag aan. We gingen een weekendje weg, een weekendje zonder Noud. We gingen namelijk met vrienden naar Duitsland. Dit was voor het eerst dat ik een heel weekend zonder Noud zou zijn. Iets waar ik eerst echt wel tegen op zag. Ik wist dat hij op een plek was waar hij het naar zijn zin heeft en bij mensen die van hem houden (opa’s en oma’s), maar toch. Toen we vrijdag weg reden zonder Noud, moest ik de tranen ook echt wel even wegslikken (nu heb ik dat al heel snel, dus dat is niet zo heel gek). Toen we eenmaal in ons huisje waren, kon ik het gelukkig wel helemaal los laten en lekker genieten! Hoewel ik echt wel even regelmatig contact zocht om te horen hoe het ging, kon ik verder gewoon genieten van de gezelligheid! We speelden spelletjes; aten héél, héél veel; gingen naar een Kerstmarkt; gingen lekker shoppen (en dit keer waren de mannen de enigen die iets kochten); speelden nog meer spelletjes; aten nog wat meer en hebben onwijs veel gelachen. Al met al een heerlijk weekend. En hoe heerlijk is het als je dan terug komt en je de allergrootste grijns van je kleine mannetje krijgt! Genieten to the max!

16-12-12-3

Mijn hoogtepunt was afgelopen weekend, lekker een weekendje weg en zondag nog gezellig met mijn 2 mannen genieten! Hoe was jullie week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *