Lief dagboek 2.0 – Week 45

img_1745
Tijd voor een herfstwandeling op zondag.

Het is weer maandag en zoals altijd op maandag deel ik met jullie mijn hoogte- en/of dieptepunten uit de week daarvoor. Het was een vrij pittige week voor ons, met slapeloze nachten, veel afspraken en een zieke kat. Lezen jullie mee hoe mijn week was?

De week begon weer met 2 dagen werken, maandag en dinsdag. Beide dagen was ik vrij op tijd thuis. Dat had ik ook echt nodig, want op dit moment zijn de nachten echt verschrikkelijk bij ons. Ik wil absoluut niet klagen, want Noud is normaal gesproken echt een hele goede slaper (net als z’n moeder). Maar dat maakt ook dat je er aan went (of misschien gewoon verwend bent) en dan zijn gebroken nachten echt wel weer even slikken. De afgelopen 2 nachten waren echt een hoogtepunt, elke twee uur krijsend wakker worden. Volgens mij zitten zijn eerste tandjes er aan te komen, dus we kunnen het plaatsen, maar het is behoorlijk vermoeiend.

img_1737
Knuffelen met m’n tuttie. Ik gesloopt na wederom een slapeloze nacht, zij ziek en knuffelig.

Tevens werd ons lieve poezenkind weer ziek. We hebben een zorgenkatje, ze heeft vaak wat. Vorig jaar kwam daar bij dat er waarschijnlijk iets in haar koppie zit wat niet goed is, maar met medicijnen goed onder controle te houden. Nu zagen we haar weer achteruit gaan en afvallen. Foute boel, bleek bij de dierenarts. Ze was zo ontzettend benauwd, dus ik moest haar daar laten zodat ze konden kijken wat er aan de hand was. Vocht, veel vocht achter de longen bleek de oorzaak. Met medicijnen en een nieuwe afspraak mochten we haar weer ophalen. Uiteindelijk bleek er een massa in de borstkas te zitten. We moeten nog wachten op wat labuitslagen en dan kijken hoe verder.

img_1731
Intocht van Sinterklaas.

Zo, dat was even mijn klaagzang, wat afgelopen week behoorlijk op de voorgrond stond. Maar, ik wil afsluiten met een mooi moment, want die zijn er ook elke week. Hoe klein ook. Een bijzonder moment vond ik de Sint-intocht. Noud snapt er natuurlijk de ballen van, maar toch hebben we hem eventjes aangezet. Dit jaar vieren we het niet uitgebreid, maar dat zal de komende jaren natuurlijk gaan uitbreiden. Toen ik samen met hem naar Sint zat te kijken, bedacht ik me hoe mooi dat is, dat we dit jaar voor het eerst Sinterklaas als gezin mogen meemaken!

Hoe was jullie week? Fijne week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *