Lief dagboek 2.0 – Week 44

img_1659

Het is weer maandag, dus dat betekent dat ik weer samen met jullie terugblik op mijn afgelopen week. Een week waarin ik lekker heb gewerkt, maar ook wat ziekig werd en mijn kleine ventje volgens mij gaat beginnen met zijn tandjes. Benieuwd naar mijn week? Lees dan verder.

img_1651

Maandag en dinsdag zijn mijn werkdagen, dus die dagen zijn druk. Vooral de maandag, dan kom ik uit m’n werk, haal ik Noud van de opvang, moet ik nog koken, eten, Noud badderen en op bed. Manlief is er natuurlijk ook, maar die komt vaak ook rond 6 uur pas uit z’n werk. Dinsdag is vaak iets relaxter, dan komt oma op Noud passen en doet vaak al wat voorbereidingen voor het avondeten, super lief!

Woensdag zouden we lekker gaan zwemmen, maar helaas. Toen we de auto op de parkeerplaats zetten, stonden de andere dames ook nog buiten op de parkeerplaats. Er bleek een storing te zitten in de verwarming, waardoor het zwembad dicht was. Een beetje teleurgesteld reden we dus weer terug naar huis. ’s Middags nam ik afscheid van mijn oude werk, waar ik ruim 4 jaar met veel plezier heb gewerkt. Jammer, maar met een goede reden, want ik zit natuurlijk al op mijn nieuwe werk.

Donderdag ging ik lekker eten bij een vriendinnetje. Ik ging gelijk uit werk daar heen en mijn mannen hadden dus mannenavond. Zoals manlief grapte: ‘patat en frikandellen’. Hij had een niet al te beste dag op de crèche gehad, maar manlief had een heerlijk gezellige avond gehad. Hij krijgt nu op de opvang zijn warme hap en dat bevalt eigenlijk wel goed. Hij zit bij het avondeten dan nog wel bij ons aan tafel en hij krijgt dan nog een beetje yoghurt met fruit.

Het weekend was heerlijk rustig. Zaterdag gingen we een stukje fietsen met z’n drieën en deden verder de weekboodschappen. Zondag kregen we visite en hebben we het huis eens grondig onder handen gepakt (vooral de bovenverdieping had onze aandacht weer eens flink nodig).

De nachten waren afgelopen week wat ingewikkelder. Noud wordt af en toe schreeuwend wakker, we zaten op een gegeven moment weer aan de nachtflessen. Wij zijn enorm verwend, want we hebben een onwijs goede slaper. Ik geloof dat ik een tandje voel (zijn eerste!!), dus het is ook begrijpelijk.

Komende week wordt het druk. Ik heb 3 avonden wat gepland staan, 2 avonden werken en 1 avond sporten. Jaahaa, ik ga eindelijk weer de sportschool eens in. 

Hoe was jouw afgelopen week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *