Lief dagboek 2.0 – Week 43

img_1617
Foto gemaakt door manlief.

Wekelijks kun je op maandag hier mijn weekoverzicht vinden. Aangezien mijn leventje niet zo spannend is, besloot ik dit op een iets andere manier te doen. Ik neem je niet bij de hand, elke dag van de week langs, want dan slapen jullie voordat jullie het einde hebben bereikt. En ik denk niet dat me dat in dank wordt afgenomen zo op de maandagochtend. Daarom in mijn weekoverzicht de noemenswaardige momenten van mijn afgelopen week!

Afgelopen week was een vrij drukke week. Ik had veel afspraken op het werk (en vaak ook behoorlijk pittige) en was daarom ’s avonds geregeld moe. De avonden heb ik dus vrij weinig uitgespookt. Woensdag is altijd mijn vrije dag en ook deze woensdag gingen we weer lekker zwemmen. Noud was niet zo fit, dus hij bleef lekker rustig aan mama hangen (ook wel eens lekker!). Hij had op z’n armen en benen allemaal rode vlekjes. Ik had dit nog niet eerder gezien en had ook geen flauw benul wat het was. Allergische reactie? Ziek? Meneertje had er zelf geen last van, dus ik besloot om me er maar niet al te veel zorgen om te maken (hallo, controlfreak). Donderdagochtend had hij de vlekken nog steeds en had hij ook wat verhoging. Ook hier had meneer weer geen last van, maar ik besloot voor de zekerheid de opvang even te bellen. Die gaven aan dat hij als hij zich verder prima voelde, rustig kon komen. Dus, dat waren weer een paar nieuwe eerste keren voor mij als moeder 😉 Deze week besloot ik weer een paar keer de draagzak er bij te pakken. Ik vind dat zo gezellig, en ook al wordt meneertje wat zwaar, ik geniet van die heerlijke momentjes. Vanaf wanneer kun je een kind eigenlijk op je rug mee gaan dragen?

Vrijdag besloot ik mijn telefoon eens een opschoonbeurt te geven. In bijna een half jaar tijd stonden er zo ongeveer 1500 foto’s op. Terwijl ik alle foto’s op de pc zette, bedacht ik me ineens dat ik ook echt eens met een fotoboek van Noud bezig moet. Ik wil dat graag bij houden, maar heb werkelijk daar nog niks mee gedaan. In januari gaan we een weekje op vakantie, dus dan hoop ik er in de avonden de tijd voor te vinden! Zaterdag ging ik lekker met een vriendinnetje de stad in, lekker lunchen en even bij de winkels langs struinen. En het allerknapste? Ik ben thuis gekomen met twee truien voor mezelf en dit keer niets voor Noud! De middag was voor we het wisten al weer om. Het was heerlijk om even lekker tijd voor mezelf te hebben en te kletsen. Begrijp me niet verkeerd, ik neem Noud ook geregeld mee naar de stad en afspraken met vriendinnen, maar zo af en toe is het ook heerlijk om even lekker zonder hem op pad te gaan. En het allerfijnste is de dikke knuffel die ik kreeg toen ik weer thuis kwam!

Hoe zag jullie week er uit? Fijne week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *