Lief dagboek 2.0 – Week 42

img_1577

Wekelijks kun je op maandag hier mijn weekoverzicht vinden. Aangezien mijn leventje niet zo spannend is, besloot ik dit op een iets andere manier te doen. Ik neem je niet bij de hand, elke dag van de week langs, want dan slapen jullie voordat jullie het einde hebben bereikt. En ik denk niet dat me dat in dank wordt afgenomen zo op de maandagochtend. Daarom in mijn weekoverzicht de noemenswaardige momenten van mijn afgelopen week! Deze week was ik druk met werken, had Noud een playdate en gingen we weer wat drinken bij Denderz. Kijk je mee?

Het is zondagavond terwijl ik dit typ, tv staat aan op RTL4, want CMC start zo (en ik hartje ziekenhuisseries). Ik moet even heel hard nadenken hoe mijn week er ook alweer uitzag. Dat maakt dat ik de conclusie kan trekken dat het geen bijzondere week was. De standaard dingen zoals werken gingen gewoon door natuurlijk, en ik had een goede week wat dat betreft. Ik werk drie dagen, waarvan Noud 2 dagen naar de opvang gaat en 1 dag past oma op. Zowel op de opvang, als bij oma, had hij wat moeite met slapen. Woensdag was ik lekker vrij. Ik had me een beetje voorbereid op een mannetje dat niet wilde slapen, gezien de dagen er voor. Maar niks bleek minder waar, meneertje sliep heerlijk. Normaal gaan we op woensdag naar babyzwemmen, maar omdat het herfstvakantie was, ging dit niet door. Dus ging ik samen met Noud bij een vriendinnetje en haar dochter op visite. Die twee zijn van ongeveer dezelfde leeftijd, dus super leuk. Leuk om te zien hoe de ontwikkeling gaat en hoe ze steeds meer ‘samen’ spelen.

Vrijdag was ik ook lekker vrij en had ik met een vriendinnetje afgesproken in de stad. We gingen lekker bij Denderz (dat wat ik vorige week had ontdekt) wat drinken. Ook Noud kreeg een kopje thee (kinderthee, zonder theïne en cafeïne) en hij ging weer heerlijk spelen. Uiteindelijk ging hij nog even op een hobbelpaardje zitten en dat was een groot succes!

Het weekend was voornamelijk heerlijk relaxed. Ik ben zo’n enorme huismus en ik geniet van de weekenden die niet te vol gepland zijn en we gewoon gezellig met ons drietjes zijn. Dit weekend gingen we op verjaardagsvisite (als verrassing) en zondag kregen we nog visite. Lekker relaxed en vooral heel gezellig!

Een rustig weekje, waar ik heerlijk van geniet. Ik geloof dat ik begin te wennen aan de combinatie van moederschap, werken en het huishouden. Komende week staat nog zo’n heerlijk rustig weekje op de planning! Hoe was jullie week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *