Lief Dagboek 2.0 – Week 41

img_1552 img_1554

 

 

 

 

 

 

 

Wekelijks kun je op maandag hier mijn weekoverzicht vinden. Aangezien mijn leventje niet zo spannend is, besloot ik dit op een iets andere manier te doen. Ik neem je niet bij de hand, elke dag van de week langs, want dan slapen jullie voordat jullie het einde hebben bereikt. En ik denk niet dat me dat in dank wordt afgenomen zo op de maandagochtend. Daarom in mijn weekoverzicht de noemenswaardige momenten van mijn afgelopen week!

Deze week was een beetje mwaoh. Qua gevoel dan. Noud was verkouden en snotterig, daarna kreeg manlief er nog last van en tenslotte was ik ook nog aan de beurt. Helemaal fit voelde ik me dus niet. Daarnaast had ik nog een kneitersdrukke week op het werk. Overigens haalde ik daar wel energie uit en was het nogmaals een bevestiging voor mij dat ik de goede keus heb gemaakt!

Deze week draaiden we de opvangdagen op. Noud ging maandag en dinsdag, en was donderdag met mijn moeder. Ik merkte aan Noud dat twee hele dagen opvang achter elkaar best wel een beetje veel was. Hij was dinsdag ook niet helemaal zichzelf op de opvang. Een beetje overprikkeld, een beetje te veel. Woensdag gingen we weer gezellig babyzwemmen, wat is dat genieten zeg! Heerlijk om mijn ventje vrolijk mee te zien doen en lekker zingen en kraaien in het water. Vrijdag besloot ik om met Noud lekker de stad in te gaan. Hij heeft een paar superstoere spijkerbroekjes, maar wordt dan echt beperkt in zijn bewegingsvrijheid, dus ik besloot om nog wat joggingbroekjes aan zijn collectie toe te voegen. Noud was het na een tijdje wel zat en ik besloot even wat te gaan lunchen in een superleuk tentje: Denderz. Dit zit in Groningen in de Westerhaven en is echt een aanrader. Het is helemaal gericht op kinderen, speelplekjes en zelfs een box, zodat de mama’s en papa’s even rustig een kopje thee kunnen drinken. Noud heeft zich heerlijk vermaakt daar en we hebben samen geluncht. Ze hebben daar namelijk helemaal een speciale ‘kinderkaart’, super leuk!

Vrijdag waren wij 10 jaar samen (ik schreef daar een heerlijk zoetsappige blog over, die kun je hier lezen) en dat vierden we zaterdag. Noud ging naar opa en oma, en wij gingen heerlijk sushi eten! Zondagmiddag haalden we Noud weer op, en hebben de rest van de middag lekker een chill middagje gehad met z’n 3tjes.

Een prima week dus, ondanks dat we allemaal niet helemaal fit waren. In het weekend voelde ik me echter steeds beroerder worden. Ik hoop dat het deze week gauw weer beter gaat! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *