Lief Dagboek 2.0 – Week 40

img_1494 img_1495

Wekelijks kun je op maandag hier mijn weekoverzicht vinden. Aangezien mijn leventje niet zo spannend is, besloot ik dit op een iets andere manier te doen. Ik neem je niet bij de hand, elke dag van de week langs, want dan slapen jullie voordat jullie het einde hebben bereikt. En ik denk niet dat me dat in dank wordt afgenomen zo op de maandagochtend. Daarom in mijn weekoverzicht de noemenswaardige momenten van mijn afgelopen week!

Wat een heerlijke week was dit! Wat rustiger op het werk en lekker op woensdag en vrijdag een vrije dag samen met Noud. Woensdag was heerlijk: ik ging samen met Noud eindelijk weer eens babyzwemmen! Voor de zomer deden we dit bijna wekelijks, maar tijdens de vakantie was dit er niet en daarna werkte ik een aantal woensdagen achter elkaar. Het was volop genieten. Wat heerlijk om te zien dat mijn kleine mannetje zo geniet van het water. Fantastisch om te zien dat hij het steeds bewuster mee krijgt en lekker mee spattert met alle liedjes. De woensdag was enigszins iets te vol gepland. ’s Middags ging ik namelijk nog high tea-en, een verjaardagscadeautje, met een vriendinnetje en Noud. Noud was eigenlijk heel moe van het zwemmen, maar deed het super goed. Bij de high tea hadden ze nog speciaal een wafeltje voor hem gebakken, super leuk. Na een tijdje werd meneer toch wat ongeduldig, dus toen zijn we in de kinderhoek gaan zitten, waar meneer kon spelen en wij nog rustig wat theetjes konden drinken. Trots dat ik was op mijn ventje! ’s Avonds was hij uitgeteld.

Donderdag ging hij de hele dag naar de opvang, omdat ik moest werken. Toen ik hem weg bracht, moest hij voor het eerst sinds lange tijd weer huilen bij het afscheid. Iets waar ik nooit aan ga wennen geloof ik. Toen ik hem kwam ophalen, kreeg ik een grote grijns en kwam hij langs de randen van de grondbox voorzichtig naar mij toe stappen. Dit duurde hem echter te lang, dus hij liet zich zakken op de grond en kroop als een razende naar mij toe. Zo lief! De afgelopen tijd zijn er veel verschillende leidsters op de opvang (niet fijn!) en Noud heeft echt wel zijn voorkeur. Ik hoop dat het de komende tijd wat stabiliseert en hij gewoon zijn vaste leidsters weer krijgt (van wie hij groot fan van is).

Het hoogtepunt van deze week was toch wel dat hij zijn eerste stapjes achter de Babywalker (ja, dat irritant zingende ding van V-tech) zette. Hij stond in de kamer en Noud zit er vaak voor om op alle knopjes te drukken. Manlief en ik waren aan het praten en ineens had hij zelf bedacht hoe hij er achter moest gaan staan en lopen! Trotse papa en mama hier! Ook gingen we voor het eerst op mijn superduper blitse nieuwe mamafiets een stukje fietsen. Spannend dat hij het vond, maar ook super leuk.

Het enige minpuntje van deze week was de verkoudheid van mijn kleine mannetje. We steken elkaar steeds een beetje aan geloof ik, maar zondag had hij echt genoeg van die verstopte neus! Sneu!

Dit was mijn week. Een lekker rustige week met veel van mijn kleine mannetje en het weekend samen met mijn beide mannen! Als ik het zo teruglees, denk ik: wat een heerlijke huismuts! Ik geniet er zo ontzettend van! Hoe was jullie week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *