Kletspraatje

Zo jongens. Daar ben ik weer. Al een tijdje niet heel actief. Ik ben niet erg fit en mijn energie zit daarom in mijn gezin en werk. Daarnaast hou ik weinig energie over en had ik de afgelopen week niet de puf om nog wat te doen. Daarom vandaag even een kletspraatje. 

Laag pitje

Zoals ik al zei, mijn energielevel hangt ergens onder in. Dat maakt dat ik geregeld s avonds voor 9 uur al te maffen lig op de bank. Overigens heb ik vaker van die periodes en ken ik die al m’n hele leven lang. Hoe vaak ik niet bij de huisarts heb gezeten met klachten over vermoeidheid. Onderzoekje dit, onderzoekje dat. Hoeveel ik ook sliep, het leek nooit voldoende. Op een gegeven moment werd gesproken van CVS (chronisch vermoeidheid syndroom). Chronisch moe, oké en dan? Ik besloot maar in mijn leven dan zoveel mogelijk rekening te houden met voldoende nachtrust. Tuurlijk ging ik ook wel stappen en een feestje vieren, maar dat moest ik dan de dagen daarna even weer kalm aan doen. Dat gaat prima, maar soms heb ik van die perioden dat ik weer wat meer moe ben. Natuurlijk loopt er ook een klein hummeltje rond, waarvoor we er s nachts ook wel eens uit moeten. Doen we natuurlijk met liefde, maar zorgt wel voor gebroken nachten. 

Inspiratieloos 

Daarnaast was ik de afgelopen periode ook wat Koos Inspiratieloos. Ik schrijf omdat ik het leuk vind en onderwerpen die me aanspreken, maar de afgelopen periode vond ik het moeilijk om over steeds weer aansprekende onderwerpen te schrijven. Dat zal altijd een zoektocht blijven denk ik, dus dat zal vaker terug komen. 

Dit speelde de afgelopen periode in mijn leven. Ik hoop straks weer up and running te zijn, met een bult aan sprankelende artikelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *