HLF op Social Media

prive-online

Vandaag een klein promotiepraatje op mijn blog. Ik ben namelijk ook actief op social media en vandaag maak ik een klein verhaaltje waar jullie mij kunnen vinden en wat jullie kunnen verwachten van mij op social media.

Sociale kanalen

Er was een tijd, waar ik persoonlijk op elk social media kanaal te vinden was. Twitter, Instagram, Facebook. Hele dagen was ik er mee bezig. Persoonlijk ben ik minder te vinden op social media, en doe ik er echt vrij weinig mee. Voor mijn blog ga ik absoluut proberen om wat meer bezig te zijn met social media. Jullie kunnen dagelijks al mijn artikelen vinden via Facebook. Sinds deze week ben ik ook te vinden op Instagram. Ook daar kun je mijn artikelen vinden, maar tevens post ik ook foto’s van wat ik in mijn leven aan het doen ben. Ik heb ook besloten om weer een Twitter account te maken. Zo ben ik op veel diverse sociale media’s te volgen en krijgen jullie tevens een kijkje in mijn leven.

Waar?

En dan nu de echte promotie: waar ben ik dan te vinden?

Ik zou het leuk vinden als jullie mij willen volgen op social media. Ik zie jullie graag verschijnen op deze kanalen!

Wat zouden jullie leuk vinden om te zien op mijn social media? Wat maakt dat social media een toegevoegde waarde zal worden?

2 gedachten over “HLF op Social Media”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *