Happy moments #14

Het is weer maandag en dat betekent dat ik jullie weer een kijkje geef in mijn afgelopen week. Dit doe ik aan de hand van een aantal happy moments die ik deze week heb mee gemaakt. Op deze manier wil ik graag stil staan en dankbaar zijn voor de mooie momenten, hoe klein ook. Daarmee hoop ik wat positiviteit te kunnen delen! Lees je weer mee?

Vakantie 

Ik had een paar daagjes vakantie! Ik hoefde alleen vrijdag maar te werken en toen werkte ik thuis, heerlijk. Ik heb geen bijzonderheden gedaan, maar dat maakte het zo heerlijk. Wel ging ik op woensdag lekker even de stad in samen met Noud en trakteerde ik mezelf op een verse muntthee en een heerlijke bananenbrood.

Koningsdag

Op Koningsdag waren we als gezin lekker een dagje extra samen. We zouden eigenlijk even over de markt, maar het begon net te regenen. Dus het was een heerlijk aanrommeldagje met z’n 3tjes.

Vrolijk mannetje

Tjeeeh, het begin van de week was echt dramatisch. Niets was goed, meneer was veel moe en al liep hij maar ergens te dicht langs, dan kreeg iedereen de wind van voren. Maar zo rond Koningsdag sloeg het humeur van meneertje weer om en was hij weer zijn vrolijke zelf!

Zon!

Oh jongens, ik was hier zoooooo aan toe. Terwijl ik dit schrijf, hebben we net een heerlijke zonnige dag achter de rug. We hebben zelfs wat in de tuin gedaan. Na die koude periode van de afgelopen tijd, was dit echt wel even genieten hoor. Laat het voorjaar maar doorkomen!

 

Hopelijk heb jij een fijne week gehad. Op naar een nieuwe week! Op naar een hoop nieuwe happy moments! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *