Happy moments #12

Het is weer maandag en dat betekent dat ik jullie weer een kijkje geef in mijn afgelopen week. Dit doe ik aan de hand van een aantal happy moments die ik deze week heb mee gemaakt. Op deze manier wil ik graag stil staan en dankbaar zijn voor de mooie momenten, hoe klein ook. Daarmee hoop ik wat positiviteit te kunnen delen! Lees je weer mee?

Lang weekend

Yes, het was Pasen en dat betekent: lang weekend! Op Goede Vrijdag waren manlief en ik gewoon aan het werk, maar drie dagen vrij en samen zijn is heerlijk!

Nieuwe outfits Noud

Jullie konden het vrijdag al lezen: Noud kreeg wat nieuwe outfits. Ik zou Kim niet zijn als ik hem natuurlijk al wat outfits aan zou trekken en met Pasen besloot ik hem z’n nieuwe kleren aan te doen. En het stond hem zo mooi <3

Paasviering

Op de opvang van Noud was er een paasviering: we gingen lekker met z’n allen eten. Alle ouders hadden wat lekkers gemaakt en lekker smullen. Noud genoot er van en ik vond het leuk om met wat andere ouders in gesprek te komen.

Vriendschap

Ook deze week had ik weer veel gezelligheid met vriendinnetjes! Samen eten, kopjes koffie of thee, lekker bijkletsen en lachen.

Familie

Pasen vierden we met familie, of nou ja, de eerste Paasdag in ieder geval. Lekker brunchen bij mijn schoonouders en lekker avondeten bij mijn ouders.

Gezin

Tweede Paasdag is ten tijde van verschijning van deze blog nog maar net gestart, maar deze dag brengen we lekker met ons gezinnetje door. We hebben besloten om lekker te gaan zwemmen met z’n 3tjes en de rest van de dag lekker rustig aan te doen!

Fijne tweede Paasdag en een fijne week! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *