Culinair #5 – Inspiratiebronnen voor in de keuken

16-12-09

Een nieuw artikeltje in de categorie ‘culinair’. Ik merk trouwens dat ik deze categorie binnenkort ga afsluiten, want ik merk dat ik er andere gedachten bij had in het begin, dan dat ik werkelijk kan waarmaken. Maar, ik wil met jullie toch nog wel mijn inspiratiebronnen voor ons eigen koken delen. Vorige keer deelde ik al de inspiratiebronnen voor de happen van Noud en ik schreef al eerder dat ik nu zonder pakjes en zakjes probeer te koken (zoveel als mogelijk). Zoals jullie weten ben ik geen keukenprinses, dus ik heb echt wel wat inspiratiebronnen nodig: zonder ben ik behoorlijk verloren.

Inspiratie

  • Appie
    Ik zoek geregeld recepten op de website van de Appie. Ik vind dat daar vaak leuke recepten in staan, dus ik kan geregeld hier iets vinden.
  • Smulweb
    Ook op smulweb doe ik geregeld inspiratie op. Hier staan ook best veel recepten zonder pakjes en zakjes. Dat vind ik ideaal 🙂
  • Lifesabout
    Jongens, even serieus. Dit is voor mij echt het walhalla. En mijn laatste ontdekking! Op deze website kun je zo ongeveer alle (!) wereldgerechten vinden, maar dan zonder het pakje en zakje! Hoeraaaaa! Laatst heb ik een heerlijke macaroni ovenschotel gemaakt en die smaakte echt verrukkelijk! Ik ga absoluut de komende tijden geregeld een recept van deze website maken!

Momenteel haal ik hier geregeld mijn inspiratie voor de recepten. Het is niet zo dat ik voor elke maaltijd op deze websites rondneus, maar als ik weer een keer wat anders wil proberen, dan slaag ik hier zeker voor een lekker recept! Waar halen jullie je inspiratie vandaan? Als je nog leuke tips hebt of een lekker recept, laat ze dan vooral achter in de comments! Vind ik leuk 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *