4 days before Christmas – Kerstfavorieten

16-12-21

Deze week staat mijn blog volledig in het teken van kerstmis! Vandaar een Christmas Countdown, om gezamenlijk af te tellen naar de kerstdagen, waarbij voor mij toch echt wel geld: it’s the most wonderfull time of the year! Vandaag deel ik met jullie mijn kerstfavorieten, 5 dingen die voor mij niet kunnen ontbreken bij kerst!

Kerstmeringues

Met stip op nummer 1 (ik schaam me er een beetje voor, het is gewoon eten), zijn die overheerlijke kerstmeringues. Maar dan wel die met chocola. Echt waar, ik kan me hondsberoerd eten in die dingen, maar kerst is voor mij niet compleet zonder deze heerlijke kerstkransjes! Yum!

Familie

Mijn kerst is niet compleet zonder mijn familie. Natuurlijk mijn gezin. Met kerst zijn we bij elkaar: geen uitzondering op mogelijk. Maar ook mijn (schoon)familie. Het moge duidelijk zijn, ik ben een enorm familiemens. Kerst is niet compleet zonder mijn familie en ik ben blij en dankbaar dat we elk jaar met onze families kerst kunnen vieren (want ik besef me ook dat dit niet voor iedereen is weggelegd).

Gourmetten/fonduen/racletten

Ook dat staat voor mij echt voor kerst: gourmetten, fonduen, racletten. Met kerst moet je dit in ieder geval één keer doen. Ik vind het ook gewoon zo ongelooflijk gezellig! Lekker met elkaar aan tafel, je kunt maar klaar maken wat je lekker vindt 🙂

Kerstliedjes

Jep, Skyradio staat aan en alle gouwe ouwe kerstliedjes, blèr ik vrolijk mee. Ook die horen voor mij bij een geslaagd kerstfeest. Overigens kan het mij niet vroeg genoeg beginnen hoor, met kerstliedjes. Ik ben zo iemand die ook rustig in de zomer even een christmasplaylist op spotify kan opzoeken! Ik word er gewoon vrolijk van.

Kerstfilms

Foute kerstfilms. Ik kijk ze zeker niet altijd, maar als er een Kruimeltje, Ciske de Rat of Anny op tv is, dan weet je gewoon: het is kerst!

Wat mag er bij jouw kerstfeest niet ontbreken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *