1 day before Christmas – onze tradities

16-12-24

Het is bijna kerst en daar konden jullie afgelopen week op Happy Little Fox niet om heen. In de christmas countdown heb ik de hele week afgeteld naar kerst en nu is de dag van kerstavond aangebroken en nog één nachtje slapen en dan breekt het kerstfeest echt los. Vandaag deel ik met jullie wat onze tradities zijn en hoe wij kerst gaan vieren.

Onze tradities

Een paar jaar geleden besloten wij dat we ook wat eigen tradities wilden maken. Dus besloten we dat kerstavond van ‘ons’ werd. De afgelopen jaren gingen we fonduen, gezellig met zijn tweetjes. Lekker samen tafelen, drankjes doen en vooral: quality time. In de drukke dagen rondom kerst is dat heel fijn. Dit jaar gaan we ook zeker weer gezellig eten op kerstavond. Niet met zijn tweetjes, maar met zijn drietjes. We hebben daarom besloten om niet te gaan fonduen dit jaar, maar gaan we lekker koken. Wanneer Noud op bed ligt, gaan we nog lekker een bak koffie doen en serietje kijken! Heerlijk, tijd met elkaar en ons gezin.

Onze kerst

Dat is wat wij als gezin met kerst doen. De beide dagen zijn wij natuurlijk ook als gezin bij elkaar, maar dan hebben we een drukke planning. Eerste kerstdag vieren we bij mijn schoonfamilie. Tweede kerstdag vieren we bij mijn familie. Heerlijk, zoals de kerstdagen waarschijnlijk bij heel veel mensen verlopen. Ik ben heel benieuwd hoe Noud het vindt en hoe hij het volhoudt. Momenteel zit hij even in een moeilijke periode, hangt hij vooral aan mij en de nachten zijn behoorlijk moeilijk. Dus stiekem zie ik wel een beetje op tegen de drukke dagen. Maar gelukkig is hij in vertrouwde omgeving, dus ik denk dat het allemaal wel meevalt, maar toch merk ik dat ik heel benieuwd ben hoe het gaat.

Hoe vieren jullie kerst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *