Zwangerschapsupdate #9 – 32 weken zwanger

Inmiddels schrijf ik elke week op zondag dus een zwangerschapsupdate, iets waarvan ik eerst zei dat ik dit niet zou doen. Toch vind ik het heerlijk om ze nu wekelijks te schrijven en ze worden goed gelezen.

Fijne week

Afgelopen week was heel fijn. Eind vorige week kreeg ik weer wat meer energie en dat zette deze week gelukkig door. De nesteldrang was weer volledig aanwezig, ik ging weer zwemmen met Noud en ik voelde me goed. S avonds is m’n lampje wel echt uit, maar volgens mij is dat ook niet zo gek. De baby is lekker actief en gooit regelmatig even een voet of een ander lichaamsdeel tegen mijn ribben aan.

To do

Inmiddels merk ik ook dat ik nu onrustig word en alles af moet. Ik riep dat al eerder, maar door mijn gekwakkel, is dat er niet echt van gekomen. Vandaag gaat de kamer geverfd worden (voor de kleur, zie bovenstaande foto) waar Noud straks in komt te slapen. Dan moeten we alleen nog stukje vloer leggen, nieuwe plinten plaatsen en de meubels er in zetten en dan is dat klaar. Dat is het grootste project, voor nu. En verder:

  • Vluchttas klaarmaken (voor mezelf, manlief en Noud)
  • Klossen onder het bed
  • Definitieve keuze geboortekaartje
  • Wiegje op de slaapkamer
  • Babywasjes draaien
  • Laatste dingen aanschaffen

Volgens mij zijn dat voor nu wel de belangrijkste dingen. Best wel te overzien dus. Komende week heb ik weer een controleafspraak bij de verloskundige en een groeiecho.

Fijne week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *