Zwangerschapsupdate #11 – 34 weken zwanger

Jongens, nog maar 6 weken tot de uitgerekende datum. Ik lijk het nog niet helemaal te beseffen. Stiekem verwacht ik ook dat ik weer later zal bevallen, maar in het verleden behaalde resultaten bieden natuurlijk geen garanties voor de toekomst. Wel komt het besef inmiddels dat ik nog maar een week hoef te werken en dan van m’n verlof kan gaan genieten. En dit is waarom ik daar naar uitkijk!

Laag energielevel

Ik heb super leuk werk, heb het naar mijn plezier op mijn werk, maar ik merk tegelijkertijd dat het veel energie kost inmiddels. Dat mag natuurlijk ook, maar het betekent ook dat ik weinig energie meer voor andere dingen over houdt.

Niks moet…

alles mag! Oh, dat lijkt me zo heerlijk. Tuurlijk heb ik nog wel wat verplichtingen en loopt er ook nog een klein mannetje rond, maar komt het vandaag niet, dan morgen wel!

Toegeven aan de nesteldrang

Ik zei al, mijn energielevel is laag, zeker op dagen dat ik gewerkt hebt, maar tegelijkertijd zit ik nog met die enorme nesteldrang en wil ik graag alles poetsen. Straks heb ik daar zeeën van tijd voor!

Tijd voor mezelf

Naast dat, kijk ik ook enorm uit naar wat tijd voor mezelf (mag ik dat zeggen? Ja dat mag!). Me af en toe even lekker terug kunnen trekken in mijn bubbel.

Laatste voorbereidingen

Ik moet nog wat spulletjes aanschaffen en ik wil ook gewoon nog wat rond snuffelen in de babywinkels! Ik kijk al veel rond op internet, maar dat is het toch net niet. Ik wil het vast houden, zien en dan meenemen!

Alles klaarmaken

Babyspulletjes wassen, de kast inrichten, het wiegje opmaken. De laatste weken heb ik daar al zo de neiging toe! Ik bedwing mezelf nog even, maar tijdens mijn verlof ga ik los!

Ik ben toe aan mijn verlof en ben de dagen aan het aftellen! Tot volgende week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *