Welkom 2017!

Allereerst: gelukkig nieuwjaar! Ik hoop dat jullie allemaal een fijne jaarwisseling hebben gehad. En dan is het gewoon alweer 2017! Compleet volgens de tradities, deel ik vandaag een lijstje voor wat ik hoop te bereiken in 2017. Ik noem het bewust geen goede voornemens, want daar doe ik niet aan. Die mislukken altijd grandioos bij mij, dus nee. Echt goede voornemens zijn het ook niet te noemen, maar eerder doelen, die ik hoop in 2017 te bereiken.

Persoonlijk

Op persoonlijk vlak hoop ik de ontwikkelingen van de laatste tijd door te kunnen zetten. Ik ben van sponsorlid van de sportschool een actiever lid geworden. Ik hoop dit lekker te kunnen blijven doen. De afgelopen maand ging het ineens ook een stuk beter met het verliezen van de zwangerschapskilootjes (iets met 9 maanden op en 9 maanden af?). Ik deed er niet heel bewust wat voor, dus ik hoop in 2017 toch nog wat kilootjes kwijt te raken, als ik wel even er flink m’n best voor ga doen. Ook wil ik me iets meer gaan richten op ‘uiterlijke verzorging’. Als in een keertje een schoonheidsspecialist, mijn nagels laten doen.

Gezin

Ik kijk heel erg uit naar het komende jaar. Het lijkt me zo leuk om allerlei dingen met Noud te gaan doen. Het eerste leuke uitje staat al op de planning: de eerste buitenland vakantie komt er al aan. Maar ook dagje dierentuin, keertje naar de kinderboerderij en dat soort dingen. Ik hoop als gezin veel leuke momenten samen te mogen hebben. Manlief en ik werken allebei door de weeks, maar de weekenden zijn echt voor ons als gezin! Ook vind ik het belangrijk dat manlief en ik momentjes voor elkaar hebben. Af en toe Noud een keertje uit logeren, zodat we echt een avondje uit kunnen, of gewoon thuis op de bank met een filmpje en lekkere hapjes! Dat doen we nu echt te weinig (iets met chronische moeheid en drukte).

Sociaal

2016 stond eigenlijk alleen maar in het teken van Noud. Ons sociale leven draaide natuurlijk ook door en daar hebben we ook echt wel in geparticipeerd. Ik had afgelopen week een gesprek met een vriendin en dat was wel even een eye-opener. Tuurlijk is Noud er en is hij het belangrijkste in ons leven. Maar andere zaken zijn ook belangrijk. En voor de omgeving is het niet altijd leuk als het alleen maar over Noud gaat. Even een aandachtspuntje voor mezelf.

Werk

Op werkgebied hoop ik mij steeds verder te kunnen ontwikkelen als gezinshulpverlener. Ik ben nu 3 maanden bezig in deze baan en heb al veel geleerd, maar kan nog véél meer leren! Ik hoop dus ook dat ik in 2017 lekker kan blijven werken bij mijn huidige baan.

Daarnaast wil ik verder gaan investeren in mijn blog. Ik wil blijven schrijven, over de dingen die mij boeien als persoon, mijn gedachten delen en wellicht wat informatievere stukken schrijven. Ik hoop daarmee ook te groeien als blog. Tevens ben ik een samenwerking aan gegaan met Manon van Welkom Baby, dus daar ga ik ook maandelijks een stuk voor schrijven.

Wat hoop jij in 2017 te bereiken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *