Vier de liefde!

Gisteren even geen blog online. Niet helemaal in de planning, maar door omstandigheden lukte het even niet en daarom een dagje opgeschoven. En eigenlijk kwam dat ook wel net zo goed uit, want vandaag zijn manlief en ik 11 jaar samen. Dus bereid je voor op een zoetsappige liefdesblog!

Lieverd,

Alweer een jaar voorbij gevlogen. Samen zijn we al weer 11 jaar. Of zoals jij altijd zegt: nog maar 11 jaar. Want zo voelt het inderdaad, nog maar 11 jaar. Wel grappig, want 11 jaar geleden had ik iedereen denk ik heel hard uitgelachen als ze dit beeld hadden geschetst. Niet dat ik je niet leuk genoeg vond, maar gezien we verschillen als dag en nacht, wist ik niet goed wat ik kon verwachten. Wellicht is dat onze kracht.

Naast mijn man en de vader van onze kinderen, ben je echt mijn maatje. Je kent mij door en door. En soms misschien beter dan ik mezelf.

Samen zijn we een team. We vullen elkaar aan, we versterken elkaar en we steunen elkaar. Meer dan eens besef ik me, dat dit niet overal zo is en dat ik in mijn handjes mag knijpen met zo’n man als jij. Maar we zijn niet alleen wij: jij bent jij en ik ben ik. Ook dat maakt onze liefde zo krachtig: we zijn samen, maar geen eenheid.

Vandaag vieren we de liefde, onze liefde. Ik zeg het misschien niet vaak genoeg, maar lieverd: ik hou van je. Je bent mijn alles, mijn maatje, mijn steun en toeverlaat! Ik besef me de laatste tijd steeds vaker hoe bijzonder dat is. Dank je wel voor deze prachtige 11 jaren samen en laten we proosten op nog een heleboel mooie jaren samen! 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *