Vaderdag

Normaal zijn jullie van mij op maandag een Happy Moments gewend. Vorige week verscheen er al geen en ik vond het veel van hetzelfde worden. Dus ik besloot hem te schrappen en te kijken hoe dat bevalt. 


Vaderdag

Gisteren was het natuurlijk vaderdag. Een dag die manlief voor de tweede keer als vader mocht vieren. En hoewel we er niet te zwaar aan tillen, vind ik het leuk om er wel wat aandacht aan te besteden, want manlief is de allerbeste papa die Noud zich maar kan wensen! 

Papa(‘s) in het zonnetje

Onze dag was behoorlijk vol, want naast dat Noud manlief in het zonnetje zette, gingen we natuurlijk nog even langs bij onze eigen papa’s om hun in het zonnetje te zetten. We begonnen lekker met een ontbijtje bij ons thuis. We hebben allebei een hekel aan ontbijt in bed, dus de tafel was mooi gedekt, we hadden lekkere broodjes, verse aardbeien (die Noud overigens allemaal heeft opgegeten 🙈), een gekookt eitje, een sapje. Noud had een cadeautje gemaakt op de crèche en ik had namens Noud nog een kleinigheidje gehaald. We begonnen natuurlijk met het uitpakken van de cadeautjes. Noud had een prachtige sleutelhanger gemaakt, die al een mooie plek in huis heeft gekregen. 

De dag was heerlijk. We genoten van familie en als gezin! Ik geniet van deze momenten, volop. Hoe was jullie vaderdag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *