Uittip: Appelbergen te Glimmen


In het weekend gaan wij er graag op uit. Even naar de kinderboerderij, de speeltuin of even winkelen. Maar goed, elke week naar dezelfde kinderboerderij wordt ook wat eentonig. Ik ben dus altijd op zoek naar leuke uittips en als ik er een heb gevonden, dan deel ik het graag!


Appelbergen

De Appelbergen is een voormalig militair oefenterrein. Nu is het een bosrijk wandelgebied waar je echt heerlijk kunt wandelen in het bos, afgewisseld met heide- en veengebieden. Er is ook een wandelroute uitgestippeld, maar die hebben wij (nog) niet helemaal gelopen. Iets wat ik zeker nog wel eens wil gaan doen. Het gebied ligt bij Glimmen, zo’n 15 à 20 minuten rijden (met de auto) van de stad Groningen.


Onze mening

Wij hebben zoals gezegd een heerlijke wandeling gemaakt daar. Tevens zijn we lekker op het terras gaan zitten van Paviljoen Appelbergen. Je kan hier lekker zitten en er is een speeltuin bij waar de kinderen zich kunnen vermaken. Het is niet super groot, maar voor Noud groot genoeg. Er is ook een gedeelte met wat kleine toestellen voor de kleinsten, maar daar voelde Noud zich al te groot voor 😉 Het paviljoen is leuk, maar stel je er niet te veel van voor. Het is gewoon basic en simpel. Je kan er lekker zitten hoor, wij hebben er geluncht en dat was ook prima. De bediening zou op zich nog wel wat kunnen verbeteren, we zaten er al een tijd, er was een serveerster al 3 keer langs gelopen, maar er werd ons niet gevraagd of we wat te drinken wilden. Uiteindelijk hebben we zelf maar gevraagd of we wat konden bestellen, maar ik vind dat altijd toch wat bezwaarlijk.

Kende jij de Appelbergen al?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *