Tuinrenovatie #4 – Nieuw terras

Langzaamaan wordt de tuin toch echt weer een beetje tuin. Alle dingen die manlief zelf kon doen, zijn inmiddels gedaan, op een paar kleine dingetjes na. Nu hebben we dus afspraken met de vakmannen om het nu dan toch echt af te kunnen maken. Wat gaan wij allemaal laten doen?

Het terras

Voor ons terras willen we graag grote antracieten betontegels. Inmiddels is de stratenlegger langs geweest en hebben we gekozen voor stenen van 50×50. Nog eventjes en dan wordt de boel eindelijk gelegd.

Gras

Daarnaast komt er een groter grasveldje. We hebben gekozen voor graszoden. Ook dit gaan we laten leggen. We wilden dit eerst zelf doen, maar hebben besloten om dit tegelijkertijd met het terras te laten doen, zodat de boel dan maar klaar is!

Inrichting

Qua inrichting hoeven we niet zoveel meer. Een tijdje terug kochten we al een mooie tuinset. Ook is er al een mooie barbecue! Ik schreef al eerder over de schommel en de glijbaan. Een zandbak is ook nog een wens! Verder wil ik graag nog een paar mooie planten, maar daar moet ik me nog in verdiepen.

Als het goed is, is de tuin voor onze vakantie klaar. We hopen dan op prachtig weer, zodat we er ook van kunnen genieten! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *