Trouwen: fotograaf en auto

In 2015 ben ik met mijn man getrouwd. Een meisjesdroom die voor mij echt is uitgekomen. Ik had een prinsessenjurk, de dag was perfect en het allerbelangrijkste: op deze dag stond onze liefde centraal en beloofde ik trouw aan de man van mijn dromen. Ik mocht zijn naam gaan dragen en dat doe ik nog steeds met trots! Een trouwdag vergt enige voorbereidingen: waaronder de keus voor een fotograaf en een auto.

Fotograaf en auto

De fotograaf hadden wij al vrij snel gekozen. En tot op de dag van vandaag zijn we daar nog ongelooflijk blij mee. We hebben prachtige foto’s, een supermooi album en op de dag zelf was de fotograaf overal, maar toch ook nergens. Ze heeft alle momenten vast kunnen leggen, maar was echt onzichtbaar.

De auto duurde wat langer voor we onze keus gemaakt hadden, maar uiteindelijk hadden we onze droomauto gevonden. Een mooie roze caddilac! Ook een prachtexemplaar. Bijna alle wensen zijn mogelijk; je mag zelfs een stukje zelf rijden, indien je dit zou willen. Ik voelde me echt een prinses in deze prachtige auto.

Twee vliegen…

in één klap. Ik werd laatst benaderd door de fotograaf of ze onze foto’s voor nog wat promotie mocht gebruiken, want er is een leuke samenwerking ontstaan. De fotograaf en het autobedrijf werken samen en bieden een totaal pakketje aan. Dit is te vinden op hun websites: www.caddycars.nl of www.tillyfotografeert.nl . Zoals je uit mijn verhaal wel kunt horen: ik ben ontzettend enthousiast en zou alle bruidsparen in spé zeker aanraden om deze optie in ieder geval te overwegen. Als je op zoek bent naar een prachtige auto en een professionele fotograaf, kijk dan zeker hier eens naar.

In wat voor auto ben jij getrouwd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *