Throwback Thursday #6 – Onze bruiloft

Foto gemaakt door Tilly Fotografeert.

Vandaag weer eens tijd voor een nieuwe throwback thursday. Vandaag ga ik iets verder terug in de tijd, nog voor het moederschap en de zwangerschap. Ik blik vandaag terug op onze bruiloft.

Vooraf

Een heel mooi verhaal over het aanzoek heb ik niet. We kwamen samen tot de conclusie dat het tijd er voor was en dat we er klaar voor waren. Niet heel romantisch dus! 😉 We hebben het nog een keer uitgesteld, zodat we nog wat verder door konden sparen. De voorbereidingen waren super leuk om te doen. Ik heb veel zelf in handen gehouden, omdat ik nogal perfectionistisch ben en graag de controle houdt. Omdat we ruim de tijd hadden, lukte alles zoals wij wilden. Onze prachtlocatie op de datum die we wilden, een leuke fotograaf, een mooie trouwkaart etc. etc. Ik kon niet wachten tot de dag eindelijk zou aanbreken.

15.05.2015

En daar was ie dan. De dag waarop ik volmondig ‘ja’ zei tegen de liefde van m’n leven. De dag was gewoon weg perfect. Al sinds een klein meisje droom ik van het trouwen: de prachtige jurk, je een dag een prinses voelen. En natuurlijk het allermooiste: de hele dag de liefde vieren! En onze trouwdag was dat allemaal. De dag verliep soepel, we hadden geen stress, we hadden mooi weer, mijn man was prachtig, ik voelde me een prinses in mijn prachtige jurk. Alles klopte. Waar we eerst een beetje tegen de fotoshoot op zagen, viel dat allemaal reuze mee. Op een gegeven moment duurde het wel erg lang en waren we er klaar mee, maar het zijn vooral hele spontane en leuke foto’s geworden. We hadden een super fotograaf, die alles zag en overal op lette, maar tegelijkertijd was ze onzichtbaar.

De ceremonie was precies zoals wij ook zijn. Nuchter, met een beetje humor en vooral vol liefde. Niet te veel poespas. Dit was het moment waar ik het zenuwachtigst voor was, maar dit was nergens voor nodig. Een vriendin heeft de hele ceremonie gefilmd en daar was ik achteraf heel blij om.

Daarna was het tijd voor taart en koffie! We hadden een fototaart laten maken, die we vooraf nog niet hadden gezien. Ook de taart was prachtig. We hadden een foto gebruikt die we ook op onze trouwkaart hadden staan. De taart was overigens ook lekker 😉 Onze trouwdag hebben we gevierd met een klein clubje mensen, die het dichtst bij ons staan. En dat was zo fijn! Als ik de dag over mocht doen, zou ik het precies zo doen!

Na een heerlijk relaxte dag, gingen we lekker met z’n allen eten en ons voorbereiden op het feest. En wat een knalfeest was dat. Ik heb de hele avond op de dansvloer gestaan en was kapot op het eind. Eenmaal thuis gekomen, hebben we samen nog een potje zitten janken hoe mooi het allemaal wel niet was en hoe lief iedereen was.

Onze dag was prachtig. Precies zoals wij zijn en alles verliep smooth. Het was als in mijn dromen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *