Summer ready?!

Het is natuurlijk al een aantal weken prachtig mooi weer en meestal kom ik er dan heerlijk op tijd achter dat ik nog niet echt summer proof ben. Waar ik dan tegen aan loop? Dat lees je vandaag.

Summer body

Tja, een killer body heb ik echt niet. Maar dat ik geen blokjes buik heb en niet overal even strak, tja, dat is niet altijd prettig. Maar ik weet ook dat ik degene ben die daar wat aan moet gaan doen, als ik er last van heb. Ik bedoel dan meer sporten en letten op mijn eetpatroon. Waar ik echt niet blij mee ben, zijn mijn voeten. Je zult mij buitenshuis nooit op slippers of sandalen zien. Ik ben sowieso geen fan van blote voeten, maar mijn eigen, nee. Brrr…  Wat ik dan draag in de zomer? My good old Converse!

Summer wardrobe

Ook kom ik er altijd heerlijk op tijd achter dat mijn kledingkast ook echt niet summerproof is. Ik heb altijd wat moeite met korte broeken vinden bijvoorbeeld. Ook jurkjes vind ik lastig in de zomer, maar dat komt wellicht ook doordat ik er nog niet echt tijd voor heb genomen om eens goed te zoeken naar wat past bij mij. Want volgens mij moet dat er echt wel zijn. Wat in mijn kledingkast dus echt ontbreekt, zijn een aantal leuke jurkjes en nog wat korte broeken. Ook een leuke zomerschoen zou gewenst zijn (maar dan dus geen sandaal of slippertje, gezien mijn blote voeten vrees). Zelf dacht ik aan iets van espadrilles oid. Wel lekker luchtig, maar niet volledige blote voet. Tijd om dus eens op onderzoek uit te gaan!

Dit zijn mijn summer issues. Heeft iemand nog tips voor leuke jurkjes of schoenen? Die lees ik graag in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *