Series voor hem & haar


Ik ben niet heel erg verslavingsgevoelig. Roken doe ik niet, alcohol drink ik bijna niet, gamen doe ik ook niet. Goed, helemaal zonder verslavingen ga ik niet door het leven: m’n telefoon is zo ongeveer wel vergroeid aan m’n hand. En ik ben een echte seriejunk! Een liefde die manlief en ik samen delen, dus we kijken ook graag samen naar een goede serie. Vandaag deel ik een aantal toppers om samen te kijken.

Homeland

Oh jongens, dit is toch wel één van mijn favorieten hoor! Inmiddels zijn we bij seizoen 5? Geloof ik. Maar, wat een heerlijke serie is dat zeg! Homeland gaat over een CIA-agente die terrorisme probeert te bestrijden. Ze heeft passie voor haar werk, is ongelooflijk paranoïde, ziet overal een complot in en is één van de besten in haar werk.

The blacklist

Nog zo één die ik heerlijk vind. The Blacklist. Een van ’s lands meest gezochte criminelen loopt de FBI binnen met een ongewoon verzoek. Hij wil een samenwerking aangaan om alle criminelen van the blacklist te kunnen pakken. Echter, alleen op zijn voorwaarden, en dat zijn er nogal wat. En heeft hij nou wel of geen dubbele agenda?

Suits

Mannen in pak, need I say more? Suits is een advocatenserie dat zich afspeelt binnen een groot advocatenbureau. De meest beruchte advocaat zoekt een stagiaire, en per toeval komt een niet-afgestudeerde koerier in de selectie terecht. Hij bluft zich er door heen en komt binnen het advocatenkantoor te werken. Samen vormen ze een ijzersterk team, met één groot geheim.

Designated survivor

Dit is een Netflix-original, dus alleen te zien op Netflix. Wanneer hij wordt aangewezen als designated survivor, verwacht hij een saaie en lange avond tegemoet te gaan. Maar niets blijkt minder waar wanneer er een grote aanslag plaatsvindt, waar de hele regering inclusief de president bij omkomt. Ineens komt hij voor een onmogelijke opdracht te staan en wordt hij president van Amerika.

Welke serie kijken jullie graag samen?

2 gedachten over “Series voor hem & haar”

  1. Dat zijn inderdaad goede series! Zelf vond ik Homeland echt ONWIJS goed! Zo graag naar deze serie gekeken, ik kan niet wachten tot het volgende seizoen hier is. Ik ben ook wel een ‘serie-verslaafde’, zonder Netflix zou ik niet meer kunnen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *