Roompot De Wolfsven – Mierlo

Zoals jullie vorige week konden lezen, waren wij een weekje op vakantie in het mooie Brabant. We hadden gekozen voor een Safaritent op een Roompot vakantiepark in Mierlo. Vorig jaar zaten we op Center Parcs, maar dat was niet zo goed bevallen. Eigenlijk wilden we niet weer voor een groot vakantiepark gaan, maar toen we deze Safaritenten voorbij zagen komen, gingen we toch overstag.

De locatie

De locatie was prachtig. Lekker in het bos, maar niet te dicht bebost. Dat vonden we vorig jaar nogal jammer aan Center Parcs, het was zo dicht bebost dat we weinig van de zon hebben gezien daar. Het was ook goed te vinden en stond duidelijk aangegeven, helemaal top dus!

Het park

Het park is behoorlijk groot, waarvan een groot gedeelte een camping is. Ook heb je nog een stuk met allemaal jaarplaatsen en een stuk met chalets. Wij stonden op het campinggedeelte, in een gehuurde tent dus. Wat ik miste op het park, waren de speelveldjes. Bij de chaletjes waren een paar kleine speeltoestellen, maar op de campingveldjes waren helemaal geen speelvelden. Er was één grote speeltuin bij het zwembad en verder niet echt.

De tent

De tent was echt perfect. Ik geloof dat deze tenten vrij nieuw zijn, maar jongens wat een luxe. Het enige nadeel is dat je een tent niet kan isoleren, maar echt. Nette keuken zat er in, een heerlijke stortdouche, lekkere bedden en zelfs een heuse bedstee! Een echt lekkere bank om op te zitten helaas niet, maar met wat kussens van de bedden kon het prima. Alles zag er picobello uit. Ook was er een verandaatje, waar een loungeset op stond en er stond een picknickbank. Hier hebben wij vanwege het mindere weer, niet echt gebruik van gemaakt, maar in de zomer is dat natuurlijk ideaal.

De faciliteiten

We kozen voor een park waarbij een binnenzwembad was. Dat was helaas niet een heel bijzonder bad. Er was wel een leuk peuterbadje, maar verder stelde het niet zo veel voor. Ik vond het er ook koud en het water was ook niet heel comfortabel qua temperatuur. Er was dus maar één grote speeltuin, waar we ook niet echt geweest zijn, vanwege het weer. Verder had je nog een gedeelte  binnen waar het animatieteam zijn ding deed, een speeltoestel en een restaurant/snackbar. Er is ook een pannenkoekenrestaurant, maar die was helaas gesloten. Het speeltoestel vond Noud heel leuk en kon hij ook gewoon zelf in spelen, zonder dat wij er steeds bij hoefden te zijn, omdat hij ergens zou kunnen vallen. Wij zaten gewoon aan een tafeltje en als hij ons nodig had, kwam hij ons wel halen. Het restaurant was niet zo heel bijzonder. Tot slot de campingwinkel, die was gewoon prima. Klein winkeltje, waar we elke ochtend onze broodjes haalden. Vriendelijk personeel, dat maakt het toch net weer een stukje aangenamer!

Wij hebben heel veel plezier beleefd op Roompot de Wolfsven. Het was gemoedelijk, vriendelijke mensen en schone accomodatie! Wat betreft faciliteiten heb ik beter meegemaakt, maar we konden ons prima redden zo! 

Ben jij hier wel eens geweest? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *