Radiostilte …

He, hallo daar! Is daar nog iemand? Ik zou het namelijk heel goed begrijpen van niet, want jongens, het is bijna een maand geleden dat ik voor het laatst gepost heb …. Daarom vandaag een kletspraatje en uitleg.

Afwezigheid

Ik schreef al in een eerdere blog dat ik moe was, waardoor ik meer afwezig was. Nu was het toen niet zo dat er weken geen artikel verscheen, alleen dit was de laatste weken ineens wel het geval. Dit had deels met die moeheid te maken (waar ik trouwens van mensen om me heen nog hele goede tips voor kreeg, thnx), maar ook met een inspiratieloze periode. Ik wil graag leuke, interessante en actuele artikelen schrijven, maar mis soms de inspiratie. Tel daarbij de moeheid op en je kan je wellicht voorstellen dat Netflix met alle nieuwe series die online zijn gekomen de afgelopen periode iets aanlokkelijker was dan heel hard peinzen op een artikel wat het dan net niet helemaal was. Daarbij heb ik de afgelopen weken ook voor struisvogel gespeeld. Mijn mailbox bleef ongeopend, sterker nog, mijn laptop bleef ongeopend. Ook op mijn telefoon was ik niet meer bezig met de blog en sloot me af. De welbekende ‘kop-in-het-zand’techniek. Of misschien jullie niet bekend, dat zou heel fijn zijn. Ik heb er vaker last van.

En nu?

Tja, en nu. Dat is een goede vraag. Kijk, ik zit nu op maandagavond (voor jullie dus gisteren) toch achter mijn laptoppie een artikel te schrijven. Omdat het toch kriebelt en ik me hier toch verder in wil ontwikkelen. Ook las en zag ik de afgelopen weken wat dingen, waarvan ik gelijk dacht: ‘oh, daar moet ik wat over schrijven’. Dus helemaal klaar ben ik er nog niet mee. Dit heeft overigens wel een tijdje door mijn hoofd heen gespeeld. Tevens verwacht ik wel wat meer inspiratie te krijgen de komende tijd, dus ik ga zeker nog niet de handdoek in de ring gooien. Wat ik dan wel ga doen? Ik schrijf op momenten wanneer ik inspiratie heb en dat kan betekenen dat er de komende tijd nog niet dagelijks weer nieuwe content online komt. Ik ga me focussen op de inhoud van de artikelen en minder op de hoeveelheid artikelen.

Dat is het in ieder geval voor nu even. Voor een ieder die nu toch de tijd heeft genomen om dit artikel te lezen, dank je wel! Ik hoop dat jullie terug blijven komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *