Mijn droom

dream-1804598_960_720

Ik ben vrij impulsief gestart met mijn eigen blog. Ik heb dit jaar ontdekt dat ik schrijven leuk vind, krijg binnen mijn familie en vriendenkring te horen dat ze het leuk vinden om dit te lezen en dacht: we gaan er voor! Inmiddels heb ik ook echt wel een droom met betrekking tot mijn blog.

Mijn droomscenario

Ik kan me voorstellen dat je nu denkt: ‘huh Kim, nu al, je bent net begonnen?’ Maar zonder dromen geen ambities en geen punt waar je naar toe kan werken. Dus vandaag ga ik jullie vertellen wat ik hoop ooit, in de toekomst te bereiken met mijn blog. Want dat is eigenlijk best duidelijk: ik hoop dat ik uiteindelijk een soort van online platform neer kan zetten, waar persoonlijke artikelen worden afgewisseld met informatieve stukken en daarnaast ook leuke tips om te doen, te maken, recepten etc. etc. Dit allemaal wel kind- en mamagerelateerd. Ik hoop daarmee mijn blog aantrekkelijker te maken voor een breder publiek; ik vind het leuk om dingen uit te zoeken en informatie van op te zoeken en dit dan op een begrijpelijke manier te verwoorden.

Benodigdheden

Ik besef me natuurlijk ook dat ik daar ook bloed, zweet en tranen in moet stoppen, om zoiets te kunnen bereiken. Ik schrijf nu vooral over dingen die ik zelf heb meegemaakt, persoonlijke artikelen die gaan over mij en mijn leven als jonge moeder. Dit blijf ik eerst ook gewoon doen, want ik merk dat ik het een uitdaging vind om mijn artikelen op een leuke en interessante manier te blijven schrijven. Dus qua schrijfvaardigheid kan ik geloof ik nog genoeg leren. Daarnaast zal ik ook me meer moeten gaan verdiepen in bepaalde actuele zaken, dingen gaan uitzoeken en dit in een artikel verwerken. Ik heb me hier tot op heden nog niet de tijd voor gegund, maar de eerste stap is inmiddels gezet. Ik ben een samenwerking aangegaan met Manon, van Welkom Baby, waar ik ook meer informatieve artikelen voor ga schrijven.

Voor op de korte termijn ga ik nu dus gewoon door op de weg hoe ik begonnen was. Wel zal ik af en toe nu andere soort artikelen plaatsen. Zoals afgelopen week, de decemberkalender of de uitjestip: Sint Pannekoek.

Wat zouden jullie graag terug willen zien op mijn blog?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *