Lief dagboek 2.0 – Week 47

img_1839Het is weer maandag, en dat betekent: een nieuw weekoverzicht. Een week waarin de rust zo langzamerhand weer terugkeerde in huize Vos, met name de nachten waren weer lekker rustig. Tevens de week waarin Noud zijn eerste tandje door is gekomen! Benieuwd naar onze avonturen? Lees dan verder!

img_1836

Deze week keerde de rust weer terug! De nachten zijn nog niet helemaal zoals ze geweest zijn, maar over het algemeen slaapt Noudje weer lekker door en als we er eens uit moeten is het even voor een speentje. Dat zal ongetwijfeld ook te maken hebben met het feit dat zijn eerste tandje door is! Nu ik dit op schrijf, bedenk ik mezelf? Rustige week? Echt niet! Voor mij niet althans. Ik was zelf namelijk ongeveer elke avond de hort op. Deels werk en deels sociale activiteiten. Ik ging namelijk weer naar de sportschool (jaaaa, stiekem ben ik daar best een beetje trots op!), ik ging met 30% korting shoppen bij de Costes (dat maakt shoppen toch net weer wat leuker), ik werkte 2 avonden en ging even bij familie op visite! Ik vond het een fijne week, maar bijna elke avond dingen gepland hebben was misschien een beetje te veel van het goede šŸ˜‰

img_1805

Helaas niet alleen maar fijnheid deze week. Droevig nieuws kregen wij van onze dierenarts. Ons poezenkindje zit onder de tumoren/ontstekingen, waar behandelen eigenlijk niet tegen te doen is. Dat betekent dat we zeer waarschijnlijk op korte termijn afscheid van ons katje moeten nemen. Ze hebben dinsdag weer vocht weggehaald, ze heeft nu overal een dubbele dosis medicijnen van en op het moment dat het vocht zich weer ophoopt, moeten we weer naar de dierenarts bellen en zeer waarschijnlijk afscheid nemen. We kochten daarom allemaal extra dingetjes om haar nog even lekker te verwennen en genieten van de tijd dat ze nog bij ons is.

Ik wil mijn weekoverzichten afsluiten met positiviteit in de vorm van een hoogtepunt in de week. Het hoogtepunt van deze week was toch wel de rust die wedergekeerd is en Noud zijn eerste tandje die door is gekomen!

Hoe was jullie afgelopen week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *