Lief dagboek 2.0 – Week 46

img_1757

Het is weer maandag en dat betekent dat het weer tijd is voor een weekoverzicht. Elke maandag geef ik jullie een kijkje in mijn leven. Afgelopen week stond in het teken van een ziek en snotterig manneke, alweer slapeloze nachten en Noud z’n eerste kennismaking met Sinterklaas. Benieuwd naar hoe onze week was? Lees dan verder!

Deze week voelt voor mij een stuk positiever dan vorige week. Gek eigenlijk, want deze week was toch wel net zo pittig als vorige week qua slapeloze nachten et cetera. Het scheelt dat Noud afgelopen weekend besloot dat doorslapen voor iedereen toch wel zo fijn is en dat het dan een stuk gezelliger wordt in huis, dus ik voel me een stuk fitter nu ik mijn weekoverzicht typ.

img_1761

Begin van de week was ik echt kapot. Ik functioneerde ook gewoon niet goed, alsof alles langs je heen glijdt. Die slapeloze nachten braken me op. Daarnaast had ik het ook druk op het werk, dus ’s avonds was ik gewoon kapot. Ik was dan ook echt wel heel trots dat ik dinsdag na een drukke dag op het werk toch in de sportschool stond! Het wordt nodig tijd dat ik weer eens wat aan mijn conditie en lichaam ga doen en de eerste stap is gezet!

img_1764

Woensdag belde de dierenarts met niet zulk heel goed nieuws. Uit het onderzoek is nog steeds niet gebleken wat er nu precies mis is met ons lieve katje. Dat betekent dat we dinsdag weer naar de dierenarts gaan, om nog een onderzoek te doen. Hoewel het begin van de week redelijk oké ging met Layla, merkten we dat aan het eind van de week het weer minder ging. Ik hoop zo dat er volgende week nu eindelijk eens duidelijkheid komt over wat er nu met haar is en het allerbelangrijkste, wat er aan te doen is!

Eind van de week werd Noud ook nog eens ziek. Lichte koorts, snotverkouden en onwijs hangerig. Zijn we niet van hem gewend. Hij bezorgde me ook nog een lichtelijk gênante situatie in de supermarkt. Brullen, brullen, brullen. Ik kon het me ook wel voorstellen, hij was gewoon ziek.

img_1782

Zondag had Noud zijn eerste ontmoeting met Sint en Piet! Hij vond het bijzonder interessant en vooral heel gezellig. Noud zwaait sinds een tijdje naar iedereen, maar naar Sint en Piet deed hij dat eerst nog niet. Maar, toen ze een stukje verder op waren, besloot hij toch maar dat uitzwaaien wel zo netjes was en begon hij heel enthousiast te zwaaien. Fantastisch om te zien!

Hopelijk zet Noud het doorslapen deze week lekker door! Op naar een nieuwe week! Hoe was jullie week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *