Just Read: On top – Anna Nooshin

Vroeger verslond ik boeken. Ik was echt een boekenwurmpje en kon me helemaal verliezen in een goed boek. Sinds de zwangerschap van Noud (en oké, eigenlijk al sinds de komst van Netflix) lees ik erg weinig. Ik kan me niet meer goed concentreren op een boek en eigenlijk vind ik dit hartstikke jammer! Zeker omdat ik merk dat lezen een stuk ontspannender werkt dan tv kijken. Ik heb mezelf daarom ook uitgedaagd om wekelijks een boek te lezen en te reviewen. Mijn laatst gelezen boek is On top van Anna Nooshin.

Het boek

On Top is een autobiografisch boek over het leven van Anna Nooshin en hoe ze gekomen is tot waar ze nu is. Ze beschrijft vanaf haar jonge jeugd tot nu. Ze deelt tips hoe je succesvol kunt zijn in ondernemen en het leven. Of in ieder geval, hoe die voor haar succesvol zijn geweest. Dit doet ze aan de hand van grappige anekdotes en verhalen uit haar privé leven.

Mijn mening

Tja, waar zal ik eens beginnen. Ik weet niet waarom ik voor dit boek heb gekozen, volgens mij had ik er wat over gelezen en was m’n nieuwsgierigheid gewekt. Het eerste deel vond ik heel leuk, over haar jeugd, nadat ze in Nederland is gekomen. Daarna haakte ik wat af, misschien omdat ik niet de ambities heb om een grote, succesvolle onderneming op te zetten. Ook begon ik me een beetje te ergeren aan hoe ze zichzelf neerzette. Het was soms wat tegenstrijdig in mijn ogen en ik vond haar wat pocherig over komen. Ik kan het niet goed beschrijven. Toch heb ik het boek uitgelezen. Ik denk dat ik in heel mijn leven 1 boek niet heb uitgelezen. Op de een of andere manier kan ik niet een boek halverwege weg leggen. Bij deze heb ik wel een paar keer op het punt gestaan.

Aanrader?

Ben je op zoek naar een boek met veel tips om een eigen onderneming op te zetten en/of fan van Anna? Dan zeker. Voor mij was het geen aanrader.

Heb jij het boek al gelezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *