Just Read: Je bent geweldig – Jill Mansel

Vroeger verslond ik boeken. Ik was echt een boekenwurmpje en kon me helemaal verliezen in een goed boek. Sinds de zwangerschap van Noud (en oké, eigenlijk al sinds de komst van Netflix) lees ik erg weinig. Ik kan me niet meer goed concentreren op een boek en eigenlijk vind ik dit hartstikke jammer! Sinds een maandje heb ik een Kobo Plus abonnement genomen, om zo hopelijk weer wat meer te gaan lezen. Mijn laatst gelezen boek is Je bent geweldig van Jill Mansel.

Het boek

Je leest in het boek over de verhalen van verschillende personages die elkaar niet kennen. Het gaat over een meisje met taaislijmziekte die blogt; een vrouw die een relatie krijgt met de kleinzoon van een oudere vriendin, maar de zus is daar op tegen en een vrouw die op het eerste gezicht verliefd wordt op de man van haar dromen, maar die heel verschillend is. Hoe wel de verhaallijnen met elkaar overeen komen, komen pas op het laatst alle verhaallijnen bij elkaar (niet geheel onverwachts).

Aanrader?

Ik hou van Jill Mansel. Ik heb echt al een heleboel verschillende boeken van haar gelezen en ik hou van haar humoristische vlotte schrijfstijl. Zo ook dit boek, ik ging er vrij snel door heen. Het is een vrij makkelijk boek om te lezen met humor, liefde en de nodige voorspelbaarheid. Dat is echter wat ik wel een minpuntje van dit boek vond, het was al met al erg voorspelbaar. Wellicht komt het door dat ik meerdere van die zoetsappige chicklits achter elkaar heb gelezen, waardoor ik even klaar ben met die voorspelbaarheid? Misschien voor de afwisseling goed om even een ander genre te lezen 🙂 Maar, terug naar dit boek. Ben je op zoek naar een vlot, humoristisch en makkelijk boek om te lezen? Dan is dit zeker een grote kanshebber. Leuk om te lezen, maar in mijn ogen geen hoogvlieger.

Heb jij dit boek al gelezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *