Just read: Chantal van Gastel – Ik wist het

Vroeger verslond ik boeken. Ik was echt een boekenwurmpje en kon me helemaal verliezen in een goed boek. Sinds de zwangerschap van Noud (en oké, eigenlijk al sinds de komst van Netflix) lees ik erg weinig. Ik kan me niet meer goed concentreren op een boek en eigenlijk vind ik dit hartstikke jammer! Sinds een maandje heb ik een Kobo Plus abonnement genomen, om zo hopelijk weer wat meer te gaan lezen. Mijn laatst gelezen boek is Ik wist het van Chantal van Gastel.

Het boek

Het verhaal gaat over Mia die haar droom gaat volgen en alle zekerheid laat varen. Daarnaast ervaart ze visioenen en weet ze niet hoe daar mee om te gaan. Ze probeert haar leven zo veel mogelijk daarmee in overeenstemming te leven, maar of dat de juiste beslissing is? Een heerlijke  chicklit die lekker wegleest met veel humor.

Mijn mening

Ik vind Chantal van Gastel een leuke schrijfster. Ik heb eerder boeken van haar gelezen en die lezen allemaal lekker makkelijk weg. Ik vind het momenteel heerlijk om chicklits te lezen, waarbij ik niet te veel hoef te denken en gewoon lekker kan wegzinken in de zoetsappige romantiek en weet dat het goed eindigt 😉 Dit boek voldoet daar helemaal aan. Ik ben wellicht iets te nuchter voor de stukken met de visioenen, maar ik vond het in dit verhaal absoluut niet storend en juist een leuk element. Ik vind dit boek zeker een aanrader, als je op zoek bent naar een leuk, makkelijk verhaal.

Heb jij dit boek al gelezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *