Huwelijksoutfit

Vorig weekend vierden we een feestje voor de liefde. Manlief en ik waren elf jaar samen, maar dat was niet de grootste reden voor feest. Goede vrienden van ons gingen trouwen. Ik ging op zoek naar een leuke outfit en ik kan je vertellen, dat was niet heel erg makkelijk.

Zoektocht

Mijn zoektocht richtte zich vooral online. Ik had wel een leuke jurk gezien bij Noppies, maar voelde me er niet helemaal happy in. Ik heb denk ik wel 5 jurkjes thuis laten bezorgen, van Mamalicious tot Zalando tot H&M, maar het was het allemaal net niet. Dus die gingen weer mooi retour. Mijn buik is al behoorlijk aanwezig, dus ik wilde een jurk die daar mooi om heen viel. Ik had al vrij snel mijn kleur uitgekozen, donkerblauw moest het worden. Manlief heeft ook een donkerblauw pak. Tevens was er een kleurcode pastel paars, dus dat past ook mooi bij donkerblauw.

Bron: Esprit 

Outfit

Uiteindelijk koos ik voor een jurkje van Esprit. Het jurkje is vrij basic en aan de bovenkant met kant afgewerkt. Dit jurkje zat mooi en paste goed bij het pak van manlief. Tevens vond ik de lengte mooi. Het grijze jasje had ik nog in mijn eigen kast hangen en paste er perfect bij. Ik zocht een pastel paarse ceintuur er bij. De bedoeling was om er mooie glanzende huidskleurige panty’s er onder te doen. Echter, ik besloot 2 dagen voor de bruiloft even hard onderuit te gaan (dat verhaal kennen jullie inmiddels) en mijn knie kleurde mooi donkerblauw, paars en zwart. Dat leek natuurlijk nergens naar, dus koos ik voor donkerblauwe panty’s. Ik had leuke schoentjes (donkergrijs) met een niet al te hoge hak die toch enigszins elegant waren.

Haar

Ik ben dol op naar de kapper gaan en ik besloot om voor de bruiloft mijn haar te laten opsteken bij de kapper. Ik koos er voor om het helemaal op te steken en krullen er in te laten zetten. De kapster maakte tevens nog een leuk vlechtje erbij, waardoor het vlot leek, maar toch heel stijlvol. Ik was zeer tevreden met het eindresultaat!

Waar koop jij feestelijke zwangerschapsmode? Vind je het ook zo’n moeilijke opgave?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *