Happy moments #9

Het is weer maandag en dat betekent dat ik jullie weer een kijkje geef in mijn afgelopen week. Dit doe ik aan de hand van een aantal happy moments die ik deze week heb mee gemaakt. Op deze manier wil ik graag stil staan en dankbaar zijn voor de mooie momenten, hoe klein ook. Daarmee hoop ik wat positiviteit te kunnen delen! Lees je weer mee?

Lente

De lente begon deze week. Al hoewel het begin van de week nog leek op herfst, werd het daarna super lekker weer en schijnen de vooruitzichten voor komende week ook fantastisch te zijn! Ik word altijd heel blij van het zonnetje, dus we zijn ook veel buiten te vinden.

Frisse was

De eerste buitengedroogde was haalde ik van de week van de lijn. Hoe heerlijk is dat! Het ruikt altijd zo lekker fris. Genieten!

‘De grote kledingkast uitruiming’

Ik besloot de klerenkast eens even grondig onder handen te nemen. Ik heb in mijn kledingkast een aantal planken waar ik de kleren opleg die we nooit/nauwelijks meer aan hebben. Als die er na een jaar nog onaangeraakt liggen, kunnen ze de kledingkast uit. Maar ik moet eerlijk bekennen dat ze er nu al behoorlijk langer lagen. Uiteindelijk heb ik 5 zakken naar boven op zolder gebracht (ik kan nogal moeilijk definitief weggooien). De kledingkast is weer ordelijk en leeg. Oh, en ik kwam erachter dat mijn kledingkast angstvallig veel zwart heeft… Tijd om te shoppen?

Vingerverven

Samen met Noud besloten wij een schilderijtje te maken voor de jarige oma. We hadden een canvasdoekje en vingerverf vanaf 1 jaar. Noud in zijn kinderstoel, vuilniszakken onder de stoel, kleren uit en meneer kon gaan. Ik had bedacht dat het leuk was om twee handjes er op af te drukken. Het ging niet helemaal vlekkeloos (háhá), maar je kon er wat van maken. Uiteindelijk moesten we daarna allemaal douchen, want iedereen zat helemaal onder de vingerverf.

Q-time

Manlief en ik waren een avondje uit. Eerst lekker uit eten, vervolgens gezellig op een verjaardag om op zondag heerlijk uit te kunnen slapen. Ik sliep zelfs tot 9.30 uur (nieuwe tijd)!

Hoe was jouw week?

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *