Happy Moments #9 – Een rustige week

Het is weer maandag en dat betekent dat ik jullie weer een kijkje geef in mijn afgelopen week. Dit doe ik aan de hand van een aantal happy moments die ik deze week heb mee gemaakt. Op deze manier wil ik graag stil staan en dankbaar zijn voor de mooie momenten, hoe klein ook. Daarmee hoop ik wat positiviteit te kunnen delen! Lees je weer mee?

Schoon huis

Maandag had ik het even helemaal gehad en ik deed een grote schoonmaak terwijl Noud lekker lag te slapen. Van allerlei prullaria weg uit de woonkamer tot de wc lekker opgevrolijkt met fotootjes en alles fris! Heerlijk zo’n dag!

Zon

Vitamine D, wie was er niet aan toe? Op het moment dat ik dit schrijf (zondagavond) valt de regen helaas alweer met bakken uit de lucht, maar wat een heerlijke dagen hebben we gehad.

Buitenspelen

Op mijn vrije dagen was het lekker weer en ik ben dus heerlijk op pad geweest met Noud. Spelen in de speeltuin, op de fiets naar de kinderboerderij. Heerlijk!

Verjaardag manlief

Manlief was afgelopen week jarig en dat vierden we klein, met onze naaste familie. Het was druk, na een dag werken, maar gezellig. En bij een verjaardag hoort een feestje.

Hoe was jouw afgelopen week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *