Happy moments #8

 is weer maandag en dat betekent dat ik jullie weer een kijkje geef in mijn afgelopen week. Dit doe ik aan de hand van een aantal happy moments die ik deze week heb mee gemaakt. Op deze manier wil ik graag stil staan en dankbaar zijn voor de mooie momenten, hoe klein ook. Daarmee hoop ik wat positiviteit te kunnen delen! Lees je weer mee?

Zwemmen

Yes, we gingen weer babyzwemmen! Ik ga altijd met een vriendinnetje en haar dochter, maar die waren jammer genoeg ziek. Vaak besluit ik dan om ook niet te gaan, maar ik had alles al ingepakt en was er eigenlijk helemaal klaar voor. We gingen dit keer ook in ondiep water, waar hij dus kan staan en rondlopen en dat vond hij de vorige keer echt super leuk. Ik besloot dus maar om te gaan en wat hebben we een plezier gehad!

Fotoshoot

Twee weken geleden liep ik in een winkelcentrum aan tegen een minifotoshoot van je kind. Ik liet Noud dit doen en afgelopen woensdag kon ik de foto’s ophalen. Ze zijn echt prachtig geworden! Zoals jullie van mij gewend zijn: ik deel dit niet op het openbare web, maar geloof me: ze zijn echt fantastisch. Ik was niet van plan om een hele set te bestellen, maar ik kwam er uiteindelijk toch mee thuis 😉

Zonnetje

Oh jongens, wat waren deze afgelopen dagen toch heerlijk. Het zonnetje scheen, het was eindelijk weer eens droog. Genieten, to the max! Zaterdag gingen we daarom met ons gezinnetje lekker van het heerlijke weer genieten. We pakten de fiets, fietsten een stuk en gingen even naar een speeltuin. Noud is alleen donderdag best hard gevallen in de tuin van de opvang (compleet met schaafwondjes enzo), dus op het moment dat we hem van de fiets zetten en op de grond zetten, was het: FREEZE! Hij durfde geen stap meer te zetten, die arme jongen. Hij was even het vertrouwen kwijt in de ongelijke en onregelmatige buitengrond.

Dit waren mijn momentjes van de week. Komende week een drukke week, met veel afspraken op de planning, maar wel allemaal leuk! 🙂 Een fijne week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *