Happy moments #7 – verjaardag, verjaardag, verjaardag

Het is weer maandag en dat betekent dat ik jullie weer een kijkje geef in mijn afgelopen week. Dit doe ik aan de hand van een aantal happy moments die ik deze week heb mee gemaakt. Op deze manier wil ik graag stil staan en dankbaar zijn voor de mooie momenten, hoe klein ook. Daarmee hoop ik wat positiviteit te kunnen delen! Lees je weer mee?

Eerste verjaardag

Je kon er niet om heen deze week, ook op mijn blog niet. Het was Nouds eerste verjaardag. Een bijzondere dag en zeker het hoogtepunt van de week. Op donderdag waren manlief en ik allebei vrij. ’s Middags gingen we met ons jarige joppie naar Denderz, een superleuk cafeetje, in de Westerhaven in Groningen. Daar aten we een taartje, en Noud was heerlijk aan het spelen. Gewoon een heerlijk rustige dag met ons gezinnetje.

Eerste verjaardag vieren

Het weekend stond in teken van de verjaardag vieren. Gezellig met vrienden en familie! En jongejonge, wat is hij verwend. Blokken, Duplo, ToetToet, ZoefZoef en noem maar op. Eerst maar wat speelgoed naar boven verhuizen, want het arme kind weet niet meer waar hij uit moet kiezen 😉

Ontdooide katten

Amy en Frits zijn inmiddels bijna 2 weken bij ons in huis. Amy is de meest sociale van de twee, die komt bij je liggen en is gezellig. Frits is wat angstiger en zit veel achter de bank. Inmiddels ontdooit Frits ook steeds meer. Wanneer ik alleen in de kamer ben, komt hij wel eens bij me op de bank liggen en laat hij zich in ieder geval zien. Zodra zoonlief of manlief dan ook beneden is, vlucht ie weer achter de bank 😉

Alleen thuis

Vrijdag was ik wat eerder klaar op het werk en ik besloot alvast naar huis te gaan. Noud was op nog de crèche en ik besloot is even lekker een uurtje door het huis heen te gaan. Heerlijk om dat in alle rust te kunnen doen, zonder dat ik bang hoef te zijn dat zoonlief wakker wordt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *