Happy moments #6 – Zwemmen, avondje uit en brunchen

Het is weer maandag en dat betekent dat ik jullie weer een kijkje geef in mijn afgelopen week. Dit doe ik aan de hand van een aantal happy moments die ik deze week heb mee gemaakt. Op deze manier wil ik graag stil staan en dankbaar zijn voor de mooie momenten, hoe klein ook. Daarmee hoop ik wat positiviteit te kunnen delen! Lees je weer mee?

Zwemmen

Afgelopen week ging ik weer zwemmen met mijn kleine man. We mochten meedoen met een groep hoger. Hierbij is het bad heel ondiep, zodat de kleintjes allemaal kunnen staan in het water. Ze krijgen een mooie drijfband om hun heen en racen maar door het water. Noud vond het fantastisch, mama vond het in het begin wel heel spannend 😉 Het was een groot succes en super leuk om te zien.

Avondje uit

Zaterdag stond een avondje uit op de planning! Noud ging uit logeren bij opa en oma en wij gingen heerlijk uit eten (sushidushi!). Ik heb zondag de weegschaal maar even flink aan de kant geschoven, want jeetje, ik was zo rond als een bowlingbal toen we wegging. En dat kwam even mooi uit, want we gingen ook nog even een uurtje bowlen. Iets waar ik echt niet goed in ben, maarrrrr… het ging wonderbaarlijk goed!

 

Brunchen

Het was een weekend met veel etentjes (maar dan ook echt, ik lig nog uit te buiken), want zondag gingen we lekker brunchen bij die ene hotelketen met de toekan. Dit ter ere van de verjaardag van mijn vader (die vandaag jarig is, van harte pap!). Het was lekker, gezellig en ons kleine ventje (incl. waterpokken) deed zo goed mee! Topper.

 

 

Ontdooien

Op de valreep nog een klein succesje. Niet van mij, maar wel van onze nieuwe huisgenootjes. De katjes ontdooien langzamerhand een beetje. Eén van de twee eerder deze week al. De ander ligt veel achter de bank, maar ook die laat zich nu wat meer zien. Zondagavond kwam hij zelfs achter de bank weg voor zijn hapje eten.

Hopelijk hebben jullie ook een fijne week gehad! Fijne week! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *