Happy moments #5 – Nieuwe huisgenootjes, succes en lopen

Het is weer maandag en dat betekent dat ik jullie weer een kijkje geef in mijn afgelopen week. Dit doe ik aan de hand van een aantal happy moments die ik deze week heb mee gemaakt. Ik wil graag vaker stil staan en dankbaar zijn voor de mooie momenten, hoe klein ook. Daarmee hoop ik wat positiviteit te kunnen delen!

Nieuwe huisgenootjes

Vrij onverwachts en vrij snel kregen we afgelopen weekend twee nieuwe huisgenootjes, Amy & Frits! Manlief en ik hadden al vaker gesproken over nieuwe katjes en dan het liefst twee. We wilden graag katjes uit het asiel halen, om deze beestjes een goed thuis te kunnen bieden, maar dat is nog best ingewikkeld. Dus besloten we te wachten tot het kittenseizoen. Maar toen kwamen Amy en Frits op ons pad: ze hadden een huisje nodig en wij hadden een huisje in de aanbieding. Dus waren Amy en Frits hartstikke welkom in ons huisje 🙂 Ze moeten nog even wat wennen, maar dat is natuurlijk logisch.

Succes op het werk

Inhoudelijk ga ik niet in op mijn werk, maar ik heb van de week een succesje bereikt met mijn werk en dat maakt me blij!

Stappen wordt lopen

Noud is steeds meer aan het stappen, en stappen wordt steeds meer lopen. Als hij ergens even snel naar toe wil, doet hij dat nog steeds kruipend, maar hij begint nu toch ook echt kleine wandelingetjes te maken door het huis heen. Prachtig om te zien. Afgelopen zaterdag waren we even op visite ergens en Noud wilde heel graag zelf lopen. Dus stapte hij dapper tussen papa en mama in door de gang heen. Dat maakte me zo trots!

Geen waterpokken

Ik weet dat het nog steeds kan en ik wil natuurlijk niet te vroeg juichen, maar we zijn een week verder nadat Noud in aanraking kwam met iemand met waterpokken en Noud heeft deze week ze nog niet gekregen 🙂

Sporten

Sinds een tijdje probeer ik elke week te sporten. Ik doe dit samen met een vriendinnetje, meestal op dinsdagavond. Afgelopen dinsdag kon ik helaas niet, en meestal ben ik dan zo’n sjaak afhaak dat ik een week over sla, maar deze week ging ik op vrijdagochtend! Vriendinnetje kon gelukkig ook en na het sporten voel ik me altijd zo voldaan 🙂

Een fijne week, met veel happy moments. Hoe was jullie week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *