Happy moments #4 – Zwemmen, me-time & nieuwe schoenen

Het is weer maandag en dat betekent dat ik terugblik op mijn afgelopen week. Ik doe dit aan de hand van een drietal fijne momenten uit mijn week. En nee, het leven bestaat niet alleen uit hoogtepunten, mijne ook niet. Maar ik deel wel alleen mijn fijne momenten, omdat ik het fijn vind om wat vaker bij het positieve stil te staan. Deze week was een hele fijne week, dus kijk je mee?

Babyzwemmen

We gingen afgelopen week eindelijk weer een keer naar babyzwemmen. En terwijl ik heen reed, vreesde ik het ergste. Noud vond het namelijk ’s ochtends niet meer nodig om te gaan slapen, terwijl hij best moe was. Maar…. het babyzwemmen was fantastisch! Noud had zo ongelooflijk veel lol, zoveel plezier had ik nog niet eerder gezien. Spatteren, van de glijbaan, onderwater, kraaien van plezier: niks was te gek. Er is niks mooiers dan je kind zo ongelooflijk zien te genieten.

Me-time

Op zaterdag had ik gezellig met een vriendin afgesproken. Hoe gezellig ik het ook altijd vind met Noud, soms is het ook wel eens heerlijk om even zonder kind op pad te zijn. We lunchten samen en we kletsten lekker bij. Dit vriendinnetje ken ik al vanaf de basisschool, hoe bijzonder is dat! Oh, en er was ook weer even een Kim-momentje. We spraken af waar we wel vaker afspraken, dus ik dacht dit appeltje eitje te kunnen vinden. Maar ik was even vergeten dat die plek momenteel helemaal op z’n kop staat. Kon ik dus mooi niet die parkeerplaats opkomen he. Na 3 keer het zelfde rondje te hebben gereden, vond ik uiteindelijk waar ik er op kon!

Nieuwe schoenen

Ja, ook nog even een heerlijk materialistisch hoogtepuntje: ik kocht nieuwe schoenen. Zowel voor Noud, als voor mezelf. Voor Noud zocht ik leuke stappers, die voor buiten wat warmer zijn, maar die nog steeds een flexibele zool vonden en die vond ik in de sale (kijk, dat is natuurlijk altijd leuk!). Verder keek ik ook nog even voor mezelf bij de sale en daar kwam ik super stoere, maar toch ook vrouwelijke laarsjes tegen en ik was verliefd. Waar ik vroegâh echt wel maandelijks nieuwe schoenen kon kopen, had ik nu al sinds de zomer geen nieuwe schoenen aangeschaft. Had ik ook niet persé nodig hoor. Maar nu, vond ik dat ik mezelf wel even mocht trakteren op een nieuw paar en ik ben er helemaal blij mee!

Komende week heb ik een drukke week, wat betreft werken. Ook moet ik met Noud naar het CB. Ik ben benieuwd naar de cijfertjes.

Hoe was jouw week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *