Happy moments #3

Het is weer maandag en dat betekent dat ik terugblik op mijn afgelopen week. Ik doe dit aan de hand van een drietal fijne momenten uit mijn week. En nee, het leven bestaat niet alleen uit hoogtepunten, mijne ook niet. Maar ik deel wel mijn fijne momenten, omdat ik het fijn vind om wat vaker bij het positieve stil te staan. Deze week was het best lastig om de hoogtepunten uit mijn week te vinden, gezien manlief en ik ongeveer de hele week ziek, zwak en misselijk zijn geweest. Toch is het weer gelukt! Benieuwd naar de happy moments uit mijn afgelopen week? Lees dan verder.

Noud loopt!

Of nou ja, loopt. Hij stapt en hij stapt los. Waren het eerst 2 voorzichtige pasjes, de avond daarna werden het er gelijk 3 en inmiddels kan hij best wel stukjes stappen. Maandag was hij de hele dag wat jengelig en zeurderig. Ik had al samen met Noud gegeten want manlief was laat thuis door zijn werk. Dan kon hij ook nog even rustig eten. Zit ik net te vertellen dat Noud niet z’n beste dag had en dat hij maar op tijd op bed moet, staat meneer op en zet hij zo een paar passen. Trotse ouders hier hoor!

Interessante lezing

Voor het werk had ik me voor een interessante lezing ingeschreven. Die volgde ik afgelopen donderdag en het bleek wel weer waar mijn interesses onder andere liggen. Het was een lezing van een neurobioloog en ging over de hersenen en welke rol de hersenen spelen bij psychische stoornissen. Ik heb altijd het stukje neuro in de psychologie super interessant gevonden en kan me blijven verbazen over wat die hersenen van ons allemaal kunnen doen in luttele seconden.

Vrije zondag

Deze week was niet perse erg leuk. We waren beiden ziek en hebben eigenlijk tot aan het weekend doorgekwakkeld. Ik voelde me zaterdag al weer een flink stuk beter, manlief was er zondag weer. En dat we dan een zondag hadden, die gewoon nog helemáál leeg was, jongens, perfectie! Ik heb tijdens Noud eerste slaapje lekker gepoetst in huis, we zijn lekker even wezen wandelen en verder vooral gechilld!

Op naar een nieuwe week. Een week met veel drukte, waarin manlief 2 avonden niet thuis is en ik 2 avonden pleite ben. Zaterdag ga ik lekker met een vriendinnetje afspreken en woensdag gaan we eindelijk weer een keer babyzwemmen. 

Hoe was jullie week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *