Happy moments #2

Het is weer maandag en dat betekent dat ik terugblik op mijn afgelopen week. Ik doe dit aan de hand van een drietal fijne momenten uit mijn week. En nee, het leven bestaat niet alleen uit hoogtepunten, mijne ook niet. Maar ik deel wel mijn fijne momenten, omdat ik het fijn vind om wat vaker bij het positieve stil te staan. Benieuwd naar de happy moments uit mijn afgelopen week? Lees dan verder.

Vrije maandag

Na mijn vakantie zijn mijn werkdagen veranderd. Was ik eerst elke vrijdag vrij, nu ben ik elke maandag vrij. En hoewel dat even wennen is, was het wel heerlijk om na de vakantie nog even lekker een dagje extra vrij te zijn! Lekker genieten met mijn mannetje. Nog even genieten, voor we weer in de sleur van het dagelijkse leven behandelen. Heerlijk.

Vrij(werk)dag

Deze week begon ik op vrijdag dus met werken. Het was eerst wat onwennig, maar het is eigenlijk best een prettige dag om te werken. Allereerst is het minder druk op de weg, hoera! Ik moet altijd over een heel drukke kruising en op vrijdag gaat dat een stuk vlotter! Tevens is het een stuk rustiger op kantoor en hoewel dat aan de ene kant best wel saai is, is het voor de productiviteit wel heel wenselijk! Ik heb zo veel kunnen doen en al het achterstallige werk door mijn vakantie kunnen wegwerken!

Winter wandeling

Gisteren was het prachtig weer en daarom besloten we een heerlijke wandeling te maken. We hebben lekker anderhalf uur gewandeld. Ik vind dit weer zo lekker, ik word daar zo ongelooflijk vrolijk van. En het allerlekkerste vind ik als je dan helemaal fris en koud weer lekker je warme huis binnen komt.

Komende week wordt een vrij normale week. Werken, sporten en zoals het nu lijkt gaan we weer babyzwemmen. Hoe was jouw afgelopen week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *