Happy moments #18

Wat later dan normaal, maar ik wilde jullie de kans om weer even een kijkje te nemen in mijn afgelopen week niet ontnemen. Dit doe ik aan de hand van een aantal happy moments die ik deze week heb mee gemaakt. Op deze manier wil ik graag stil staan en dankbaar zijn voor de mooie momenten, hoe klein ook. Daarmee hoop ik wat positiviteit te kunnen delen! Lees je weer mee?

Sporten

Ik probeer elke week te gaan sporten, maar soms schiet het er een beetje bij in. Ook doen we regelmatig een iets korter rondje, maar afgelopen week deden we ons vaste rondje weer. Ik had de dag er na flink spierpijn, maar dat betekent dat ik weer goed m’n best heb gedaan. Voelt heerlijk.

Kids-middag

Woensdagmiddag gingen ik en een vriendin spontaan even wat drinken in de stad met de kids. We gingen naar Denderz, een super leuk tentje, waar de kindjes heerlijk kunnen spelen en de mama’s rustig wat kunnen drinken. Het was ook heel rustig, dus de kinderen hadden alle vrijheid en ruimte om te spelen.

Start tuinrenovatie

Ik schreef er gisteren al over, maar de renovatie van de tuin is begonnen! En hoewel we nu in een enorme puinhoop zitten, we krijgen er (als het goed is) iets heel moois voor terug!

Ik hoop dat jullie ook een fijne week hebben gehad en dat jullie weer een mooie week tegemoet gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *